Lukas Karlsson: «Vi går for seier mot Fyllingen foran mange tilskuere»  – Follo

Lukas Karlsson: «Vi går for seier mot Fyllingen foran mange tilskuere» 

Til Tungvekterkampen søndag 19 november kommer Fyllingen fra Bergen på besøk i Stil Arena. Duoen i Tungvekterne har inngått et veddemål om de skal klare å skaffe 750 tilskuere til oppgjøret. Mobiliseringen har pågått en stund og det er absolutt ikke umulig at de lykkes med målet og kanskje litt til.

Fyllingens trener har Follo som favoritt til opprykk

Fyllingen har fått en tøff start i årets sesong ettersom de var idømt poengtrekk før 1 divisjon begynte. Ute på banen står laget så langt med 2 seiere og 5 tap.Fyllingens trener Andreas Ungesson uttalte til Norsk Topphåndball i et intervju at han holder Follo som favoritt til å vinne årets 1 divisjon.

Fyllingens tre sist kamper i 1. divisjon:

Fyllingen – Sandefjord 17-22 (6-8) (Lørdag 11. November) 
Fyllingen – Falk 27-37 (14-20) (Lørdag 21. Oktober) 
Fyllingen – Bodø 28-33 (16-17) (Søndag 15. Oktober)

Det er flere gode spillere i Fyllingen. Fyllingen har et samarbeid med Bergen Håndball og det er flere spillere som både spiller i Eliteserien med Bergen og i 1 divisjon for Fyllingen. To av disse talentene er bakspiller Kasper Berentsen Dalland og strekspiller Karl Edward Wallevik begge født i 2005 og begge er en del av LM04 landslaget sammen med Follos Mikkel Solheim.

En annen vi skal følge med på er Marius Haugstvedt. Han er midtre bakspiller for Fyllingen også han med erfaring fra Bergen Håndball i Rema 1000 ligaen. Haugstvedt er en sentral playmaker for Fyllingen og har suverent flest assist for laget som spiller i gult. Med 54 målgivende pasninger er Marius Haugstvedt nummer 2 i første divisjon på den totale assist oversikten. Han har også erfaring fra LM02 landslaget.Venstre ving Daniel Dimitrijevic er suveren toppscorer for Fyllingen med hele 48 mål.Keeper Marcus Haarvik Robsson er meget dyktig og han kan stenge målet i perioder.

Follo med 7 strake seiere. Kommer den åttende mot Fyllingen? 

Follo har hatt en god start på årets sesong med fullt hus etter 7 spilte kamper. Laget fra Nordre Follo kommune har også vist at de kan vinne på dårlige dager.

Follos 3 siste kamper i 1. divisjon:

Randesund – Follo 20-36 (7-18) (Søndag 29. Oktober) 
Follo – Grenland 29-27 (13-13) (Lørdag 21. Oktober) 
Bergsøy-Follo 28-34 (16-18) (Søndag 15. Oktober)

På oversikten over mest effektive spiller hos Follo er Tobias Skonnord Hansen rangert som nummer 1. Toppscorer for Follo er Marius Bergseng Gulbrandsen etterfulgt av Mathias Bolivar Jakobsen og nevnte Skonnord Hansen. 
Med 28 assist er Andreas Pihl er den spilleren som så langt i sesongen har assistert mest etterfulgt av Skonnord Hansen med 27 assist og Jostein Epland med 22 målgivende pasninger.

Lukas Karlsson: «Vi gleder oss til å se Jøndal på banen mot Fyllingen»

Lukas om Fyllingen:

«På vår hjemmebane skal vi vinne mot Fyllingen. Men Fyllingen er et lag som henger bra med i kampene de spiller og holder bra følge med motstanderne. De spiller disiplinert og kjører lange angrep der de venter på de gode mulighetene. En utfordring for vår del er at det kan være så at vi må være tålmodige i forsvar om vi må stå lenge. Vi må være disiplinerte og ikke bli hete. Vi skal løpe kontra når vi kan, men vi skal også sette opp gode angrep»

«Fyllingen har spilt kamper med få feil og lite mål. Treneren får mye ut av laget. Fyllingen er et sterkt lag og de har en sterk målvakt. Han kan stenge målet helt hvis han har en god dag»

Lukas om kampen

«Alle håper på mange tilskuere. Vi skal vise oss fram med underholdene håndball. Om vi kommer igang med god håndball kommer forhåpentligvis publikum i gang og publikum kan definitivt hjelpe oss også. Vi gleder oss stort til kampen. Det har vært god oppmerksomhet rundt denne matchen» 

Lukas om status på spillertroppen etter kampoppholdet 

«Flere er tilbake, pausen kom veldig fint for vår del. Noen av spillerne som var ute før pausen er tilbake. Solheim er tilbake for vår del. Falao trener litt med ball igjen. Viktor nærmer seg å være spilleklar, men vi tar ingen unødvendige sjanser med han. Lothe er langtidsskadet som alle kjenner til.

Lukas om Magnus Jøndal 

«Først og fremst utrolig gøy at en sånn profil stiller opp. Magnus har vært med oss på noen treninger for å bli kjent med spillerne og laget. Han holder et høyt nivå og han kunne lett ha spilt i Rema 1000 ligaen. Uten tvil så har han vært god på å holde kroppen og formen igang. Ser veldig bra ut på trening. En herlig type. Ingen diva, en hardtarbeidende type. Ekstra gøy for spillerne å ha med en landslagsspiller på trening som viser fram et meget høyt nivå»

Lukas om forventninger til Follo i matchen

«Vi går for seier og vi regner med seier. Når det er sagt skal vi definitivt stille godt forberedt til kampen med fokus på forsvarsspill og målvaktsspill. Vi skal være mentalt forberedt på at tålmodighet er viktig. Det kan være så at vi står i forsvar i lange perioder. Fyllingen har holdt bra følge med Sandefjord. Fyllingen er lag vi ikke tar lett på. Vi gleder oss til kamp igjen og vi går for to nye poeng»

Vi ønsker Follo lykke til mot Fyllingen! Heia Follo!

Viktig info før Tungvekterkampen
To storkjefta journalister inngikk veddemål – Nå gjør Magnus Jøndal et sjokk-comeback