Viktor Warrer forlenger med Follo: «Vi har et spennende prosjekt på gang» – Follo

Viktor Warrer forlenger med Follo: «Vi har et spennende prosjekt på gang»

Follos meget gode keeper Viktor Warrer forlenger sin avtale ut sesongen 2024/2025: «Det føles riktig for meg. Jeg trives godt i Follo og vi har et solid apparat rundt klubben og spillergruppen vår har et stort potensial. Det er gode folk i og rundt klubben enten det er frivillige eller styret. Vi har en fin sjel i klubben og her trives jeg», sier Viktor Warrer etter at kontraktsforlengelsen ble kjent.

Viktor sier videre: «Vi har vist deler av vårt potensial i år. Mot eliteserielaget Runar vant vi og mot eliteserielaget Halden var vi ganske nære. Det betyr at vi har et høyere nivå inne. Vi har et eliteserienivå inne. Prosjektet vi har i Follo har jeg stor tro på og dette vil jeg være med på»

Viktor Warrer kom til Follo foran sesongen 2022/2023 fra Mors-Thy. Han har markert seg i Follo drakta og han har levert flere kamper på et meget høyt nivå. Flere har sagt at Viktor trolig er blant divisjonens absolutt beste keepere og at han holder godt eliteserienivå som kan matche keeperne i Rema 1000 ligaen.

Viktor er en glad mann etter forlengelsen: «Vi driver klubben vår på et høyt nivå og det er et fint utviklingsmiljø. Nå er målsetning at vi etterhvert skal ta steget opp til Rema 1000 ligaen. Jeg skal i hvert fall gi 110% for å hjelpe klubben med å lykkes. Jeg gleder meg til å komme på banen igjen», fortsetter Viktor.

Den sympatiske gutten fra Danmark har som kjent vært skadet en lengre periode, men rapportene forteller at et comeback på banen ikke er langt unna. Viktor er en populær mann i miljøet rundt Follo Håndball og han er meget godt likt blant både sponsorer og ute i Follos samarbeidsklubber. Han er et forbilde.

Trener Lukas Karlsson som også har forlenget sin kontrakt med Follo er også godt fornøyd med kontraktsforlengelsen til vår dyktige danske keeper: «Dette er gode nyheter. Viktor er utrolig seriøs med idretten sin og er blant de mest dedikerte jeg har jobbet med. Viktor holder et høyt nivå, han stiller krav til seg selv og andre spillere rundt seg. For en trener er det takknemlig å ha en sånn spiller i troppen, man vet at han alltid gir 100%. Han kommer til å nå langt i sin karriere og han har et stort potensial. Han kan gå så langt han vil», sier hovedtrener Lukas Karlsson.

Sportslig leder Torbjørn Andersen samarbeider med hovedtrener Lukas Karlsson når det kommer til spillerlogistikken. Torbjørn har et stort nettverk i håndballen og han har vært med på å hente en rekke gode spillere til Follo Håndball. Også sportssjef Andersen er meget fornøyd:

«Vi er veldig fornøyd med å sikre oss Viktor. Han er en voksen ung mann, det er lett å glemme at han er relativt ung. Viktor er en ekstremt ambisiøs og dedikert spiller med skyhøye ambisjoner. Det er ingen tvil om at Viktor er attraktiv for mange klubber, han holder et godt eliteserienivå», sier Torbjørn Andersen. 

«Viktor trives godt hos og gjør en god jobb på flere nivå. I tillegg til å være en god håndballspiller er han også en god representant for oss på blant annet Wang Ung og ute i samarbeidsklubbene. Vi er glade for at han velger Follo, han er som sagt attraktiv for mange og han har ikke manglet tilbud», følger Torbjørn Andersen opp. 

Også styreleder Marius Borge er godt fornøyd med at avtalen med Viktor er på plass: «Viktor er utrolig dyktig keeper som alle vet. I tillegg er han person som alle liker. Viktor prater med alle han møter på sin vei og han er nok et forbilde for mange. Med Lukas og Viktor på nye kontrakter viser vi at vi har sikret oss to viktige brikker i planen om å bygge en fremtidige eliteserieklubb», sier en fornøyd Marius Borge.

Follo Håndball gratulerer Viktor med ny kontrakt og vi gleder oss til å se han på banen igjen snart. Heia Follo! 

Dette skriver Østlandets Blad https://www.oblad.no/nokkelduo-signerte-malet-er-a-bli-elitetrener/s/5-68-1408818