Viktig info før Tungvekterkampen – Follo

Viktig info før Tungvekterkampen

Som kjent gjør vi oss klare til å ønske velkommen hjem til Magnus Jøndal. Søndag 19. november kl. 18:30 ønsker vi velkommen til festhåndball i Stil Arena!
Ikke bare får vi comeback på Magnus Jøndal, men vi får se hvem som vinner veddemålet mellom Tungvekterne og Viktor Warrer. Historien bak veddemålet finner du her eller via artikkel fra Norsk Topphåndball

Her kommer litt info i forkant av kampen.

Follo HK Damer tar imot Aker 19. november kl. 16:00 mens gutta skal på parketten 18:30

Et trafikalt nøkkelpunkt

Hallen ligger fint til trafikalt. Det er enkelt å komme hit både ved hjelp av kollektivt, til fots, sykkel eller egen bil. Stil Arenas parkeringsplass ved Vevelstad togstasjon har god kapasitet. Adresse for innkjøring til parkeringsplassen er Gamle Vevelstadvei 34, 1405 Langhus.

Kollektivt transport til Stil Arena

Nærmeste togstasjon er Vevelstad lokalisert på toglinja mellom Oslo og Ski. Man kan også til Stil Arena (busstoppet Vevelstad Gård) ta buss 510 og 516 fra henholdsvis Siggerud og Drøbak/Seiersten.Sjekk Ruters nettside eller app for å holde deg oppdatert på den siste rutetabellen. Merk deg busstoppene Vevelstad Stasjon eller Vevelstad Gård.

Follo regionens beste håndballkiosk?

En kamparena som har alt som hører med til en håndballkamp har selvsagt en kiosk. I Stil Arena er det ofte på kampdag flere kiosker. Det er en kiosk med mulighet til å kjøpe noe å bite inne ved inngangspartiet til hallen. I tillegg settes det ofte opp en kiosk på tribunen på kampdager. Her kan du også kjøpe kaffe og selvsagt noe til kaffen.

Tilrettelagt for bevegelseshemmede

Stil Arena er utformet for at alle kan ta del av håndballgleden. Det er heis inne i selve håndballhallen og rett utenfor inngangsdøren er det dedikerte parkeringsplasser til bevegelseshemmede. Follo håndball var en av pionerene bak rullestolhåndball i Norge og klubbens rullestollag er et av landets beste.

Besøksadresse

Stil Arenas adresse er Møllerenga 2, 1405 Langhus

Billetter

Billetter kjøpes via appen eller via https://foh.woow.no/#!/home
Barn har gratis inngang. Kjøper du billett til via appen til Follo HK – Fyllingen så vil du få tilsendt en rabattkode på 50% til neste hjemmekamp – Follo HK – Bodø 28.11.2023 Kl. 18:00

Supportershop

Alle barn som har meldt sin ankomst sammen med laget sitt til Tungvekterne vil få utdelt Supporter t-skjorte. For alle andre så anbefaler vi en titt i supportershopen hvor vi selger spilletrøyer eller supportergensere – https://foh-supportershop.woow.no/#!/home