Stil Arena – en moderne arena for topphåndballen – Follo

Stil Arena – en moderne arena for topphåndballen

Follo håndballens fort

Follo Håndballs hjemmebane er STIL Arena. Arenaen huser både Follo HK, Follo HK Damer og Langhus. Hallen ble bygget i 2010/2011 av entreprenøren PEAB etter oppdrag fra daværende Ski Kommune.Tilskuerkapasiteten er 2.500 og arenaen gir en fantastisk god ramme for topphåndballen med moderne fasiliteter inkludert områder beregnet for tv produksjon. Grunnflaten er 4.000 kvadratmeter og tribunen kan rigges etter behov. Arenaen har vært vertskap for både dame og herrelandskamper for Norge og blant annet har landslag som Frankrike vært på besøk.

1513 tilskuere på kamp 6. november 2022 – Follo HK – Ryger Stavanger – Foto: Tor Solstad

Et trafikalt nøkkelpunkt

Hallen ligger fint til trafikalt. Det er enkelt å komme hit både ved hjelp av kollektivt, til fots, sykkel eller egen bil.Stil Arenas parkeringsplass ved Vevelstad togstasjon har god kapasitet. Adresse for innkjøring til parkeringsplassen er Gamle Vevelstadvei 34, 1405 Langhus.

Kollektivt transport til Stil Arena

Nærmeste togstasjon er Vevelstad lokalisert på toglinja mellom Oslo og Ski. Man kan også til Stil Arena (busstoppet Vevelstad Gård) ta buss 510 og 516 fra henholdsvis Siggerud og Drøbak/Seiersten.Sjekk Ruters nettside eller app for å holde deg oppdatert på den siste rutetabellen. Merk deg busstoppene Vevelstad Stasjon eller Vevelstad Gård.

Follo regionens beste håndballkiosk?

En kamparena som har alt som hører med til en håndballkamp har selvsagt en kiosk. I Stil Arena er det ofte på kampdag flere kiosker. Det er en kiosk med mulighet til å kjøpe noe å bite inne ved inngangspartiet til hallen. I tillegg settes det ofte opp en kiosk på tribunen på kampdager. Her kan du også kjøpe kaffe og selvsagt noe til kaffen.

Tilrettelagt for bevegelseshemmede

Stil Arena er utformet for at alle kan ta del av håndballgleden. Det er heis inne i selve håndballhallen og rett utenfor inngangsdøren er det dedikerte parkeringsplasser til bevegelseshemmede. Follo håndball var en av pionerene bak rullestolhåndball i Norge og klubbens rullestollag er et av landets beste.

Besøksadresse

Stil Arenas adresse er Møllerenga 2, 1405 Langhus

Velkommen til Stil Arena

Håndball er best live og Stil Arena er Stor-Oslos beste arena. Velkommen til oss!

1513 tilskuere på kamp 6. november 2022 – Follo HK – Ryger Stavanger – Foto: Tor Solstad