Follo HK på publikumstoppen – Follo

Follo HK på publikumstoppen

Høsten 2023 har vært en bra på mange måter for Follo HK.

Ikke bare avsluttet vi sesongen på tabelltoppen. Men vi topper også tabellen over antall tilskuere på hjemmekamper.
I forhold til forrige sesong så er vi tett på en dobling av antall tilskuere som besøker Stil Arena når Follo HK inviterer til kamp.

Follo Media har sett nærmere på tallene og snakket med noen av de som har bidratt til økningen.

Arrangements ansvarlig Katrin Jakobsen om arragmenetene:

 • Det blir en magisk stemning når hallen fylles og introlåten spilles. Det er tydelig at folk har lyst å se kamp i hall igjen. Vi har hatt to store kamper som har dratt mye folk. Tungvekterkampen og Kampen for Follo. Onsdag 6. mars arrangerer vi Partnerklubbkampen og håper på full hall og god stemning sammen med partnerklubbene.
 • Vi skal fortsette den gode trenden i vårsesongen og tar gjerne innspill fra publikum om noe savnes under arrangementene våre. Vi har stort fokus på dette og vil fortsette å gjøre en god jobb.
 • All ære til all jobb Follo Media legger ned i hver eneste kamp. De viser frem Follo HK på en måte, som gjør at publikum vil være ned å bidra og se laget på parketten.

Styremedlem og ildsjel Steinar Eriksen om de flott tallene:

 • Nå er det tid for å se fremover mot siste halvdel av håndballsesongen 2023/24 og veien mot opprykk. Vi håper at publikum fortsetter å finne veien til Stil Arena også for de resterende kampene. Det er i år blitt satset litt ekstra på speaker, musikk, og pause aktiviteter, dette sammen med en sterk innsats fra Follo Media gjør at vi i førstehalvdel av sesongen hadde et snitt på 599 tilskuere per kamp, mot 333 for sesongen 2022/2023.
 • Vi håper og tror at publikum fortsatt ønsker å følge gutta på veien mot opprykk slik at vi drar opp snittet enda mer i siste halvdel. Vi har ett fantastisk A-lag og ett strålende rekrutt miljø som gjør at det er absolutt verdt å ta turen til Stil Arena. Det er nemlig ingen tvil, håndball er best i hall.

Kaptein Bjørnar Pedersen om høstsesongen og hva vi har i vente når spillepausen er over:

 • Vi har spilt på et høyt nivå denne sesongen, som har gjort at vi ved halvspilt sesong er ubeseiret. Dette har vi klart gjennom unge lokale spillere, noen klassespillere utenfra og et godt trenerteam! I tillegg synes jeg det er gjort en utrolig bra jobb på mediesiden, med Follo Media og Østlandets Blad med Tungvekterne i spissen.
 • Dette har helt klart bidratt til mer interesse rundt laget i år. Vi skal fortsette med fremgangen fra i høst med å vinne kamper og prestere på et høyt nivå. Fortsetter vi med dette i vårsesongen, kan publikum forvente mye god håndball i fortet vårt Stil Arena!

Målvakt Viktor Tofthøj Warrer er svært fornøyd med tingenes tilstand:

 • Jeg tror at folk fornemmer der er et spændende projekt i gang og det øger naturligvis interessen. Derudover så vinder vi flere kampe end i fjor, det hjælper nok også lidt 😉
 • Til vårsesongen kan vi forvente akkurat samme som høstsesongen – masser af fight og masser og sejre”

Styreleder Marius Borge har hyggelige dager som styreleder i Follo HK

 • Gode prestasjoner på banen, virker som gir økt interesse. Trenden med flere tilskuere i egen hall liker vi godt. Det tenner gutta litt ekstra, og kan i tette kamper være det lille ekstra som er med og vipper resultatene i vår favør.
 • Gutta står klare til å kjempe for hver ball, hvert mål, hver seier hele vår-sesongen også. Vi skal spille smart og underholdene håndball som gjør at vi håper lokalbefolkningen vil komme i Stil Arena og hjelpe oss på vår vei mot Rema 1000-ligaen. Publikums støtte betyr enormt.

Klubben

Det meste er sagt. Vi er glade i klubben vår og kan nesten ikke vente til nye spennende kamper i Stil Arena. Vårsesongen er like rundt hjørnet.

Menyen

Vi har masse spennende kamper på menyen denne våren. Både for a-laget og rekruttene i 2. divisjon. Først ut er Nøtterøy onsdag 17.01.2024.

Vi gleder oss, og håper den fine trenden fra høst sesongen er med oss videre. Heia Follo!