Adrian Ark Saastad forlenger til 2026 – Follo

Adrian Ark Saastad forlenger til 2026

Follo HKs suksesssesong fortsetter både på banen og utenfor banen. Tidligere har det blitt kjent at Lukas Karlsson og Viktor Warrer har forlenget sine avtaler til henholdsvis sesongen 2027 og sesongen 2025. Nå følger Adrian Ark Saastad etter med en kontraktsforlengelse til 2026.

Saastad kom tilbake til Follo HK foran årets sesong som trener. For en del år tilbake var Adrian keeper for samme klubb. I sin andre periode i Follo HK bekler han rollene som hovedtrener for rekruttlaget og assistenttrener for klubbens a-lag der Lukas Karlsson er hovedtrener. Saastad kom tilbake til Follo HK foran årets sesong etter å ha ledet Follo HK Damers rekruttlag til Lerøygull i sesongen 2022/2023.

I årets sesong har Saastad hatt god fremgang med klubbens rekruttlag i tillegg til at han har har vært en signifikant bidragsyter til klubbens suksess som assistenttrener for a-laget. Sammen med Karlsson, Mads Gulbrandsen, Axel Reimbladh og Ivar Lysjø danner de et sterkt trenerteam.

Adrian Ark Saastad: «Jeg gleder meg til fortsettelsen i Follo»

Hva betyr en kontraktsforlengelse for deg? 

«Det betyr jo mye. Hyggelig at klubb og omgivelser ønsker å ha med meg videre. Tar det som et stort kompliment»

«Follo er sted jeg har lyst til å jobbe videre og utvikle meg videre. Jeg er en trener med ambisjoner og er opptatt av å videreutvikle meg»

«Målet er å bli en topptrener og jeg har fått utvikle meg sammen med Lukas i Follo. Vi har et meget godt samarbeid og vi trekker i samme retning. Her kan jeg jobbe med erfarne a-lags spillere og morgendagens spillere igjennom rekruttlaget»

«I Follo har vi gode og trygge folk som det er godt å ha rundt seg. Vi har mye håndball faglig kompetanse. Flere opplever den positive stemningen og drivet i klubben på mange nivå. Det er et bra miljø som man trives i»

«Vi jobber og trener som et eliteserielag. Men før vi kommer dit skal vi ha riktig fokus gjennom i sesongen. Vi må være skjerpet hele veien, det er ingen lette kamper i divisjonen»

Lukas Karlsson: «Adrian og jeg har et meget godt samarbeid som vi skal fortsette med»

Hva synes du om kontraktsforlengelse til Adrian? 

«Det er gøy at klubben vil så mye. Ved å være relativt tidlig ute med å få på plass signaturer viser vi at vi er på vei mot noe stort. Vi bygger klubben videre»

«For min del har det vært en suksess å få med seg Adrian. Han er veldig dedikert. Vi utfyller hverandre på en veldig god på måte. Han er god på på å utvikle spillere og har mange gode ideer for hvordan vi kan lykkes her. Vi jobber sammen som et sterkt team»

«Adrian har store mål og han er et stort trenertalent som helt sikkert vil nå langt. Jeg gleder meg til å jobbe videre sammen med Adrian og resten av trenerteamet»

Sportssjef Torbjørn Andersen: «Kontinuitet er bra for oss og det er godt å få på plass en ny avtale for Adrian»

«Det gir oss arbeidsro tidlig å få på plass trenerteamet foran de neste sesongene. Med en avtale for både Lukas og Adrian er det bra for oss. Kontinuitet er viktig og at Adrian vil være med videre er veldig bra for vår del. Trenerteamet har gjort en veldig god jobb og vi har god fremgang på mange områder» 

Vi gleder oss til fortsettelsen. Heia Follo!