Mikkel Solheim fortsetter i Follo til 2026 – Follo

Mikkel Solheim fortsetter i Follo til 2026

Follos stortalent Mikkel Solheim forlenger sin nåværende avtale til 2026. Solheim kom til Follo fra vår samarbeidsklubb Langhus og er allerede inne i sin andre sesong for Follos a-lag. Bakspilleren regnes som et av landets største talent i 2005 årgangen og flere lag har meldt sin interesse. Men nå har altså Langhusgutten signert for 2 nye år i Follo HK.

Solheim er en målfarlig playmakertype og kan bekle alle de tre bakspillerplassene. Med et godt håndballhode, fysikk, teknikk og målteft er han en viktig brikke for Follo HK.

Mikkel har så langt spilt 24 aldersbestemte landskamper for Norge og han er en del av juniorlandslaget som i januar tar turen til Polen for nye landskamper.

Mikkel Solheim: «Gleder meg til å fortsette reisen med Follo»

Hva tenker du om kontraktsforlengelsen? 

«Jeg trives veldig godt her og Follo er et bra sted å være for min utvikling. Her kan vi fortsette prosjektet vi har har startet på sammen. Her er det bra trenere og en fin spillergruppe jeg trives med»

«I Follo har jeg fått en sentral rolle og bra med tillit fra Lukas. Det bidrar positivt til min utvikling»

Hva er målet i fremtiden? 

«Fokuset nå er på utvikling. Men målet mitt i framtiden er kanskje å bli proff i utlandet og klare å leve av håndballen.

Hva synes du om sesongen så langt i Follo og hva tenker du om fortsettelsen?

«Vi er i en veldig bra posisjon med tanke på tabellen. Vi har prestert jevnt over meget bra i kampene så langt. Det ser helt klart lyst ut. Hvis vi klarer å holde det nivået vi har hatt til nå så blir dette veldig bra. Som lag har vi blitt mer disiplinerte og vi skal ikke gå på dumme tap. 

Hovedtrener Lukas Karlsson: «Mikkel er en spiller med et enormt potensiale» 

Hvordan vil du beskrive Mikkel som type? 

«Jeg spilte på samme posisjon selv. Gøy å få jobbe med et så stort talent. Mikkel jobber hardt og lener seg ikke bare på sitt store talent, han vil fortsatt utvikles. Han snakker ikke med de største ordene, men han vet hva som skal til for å ta neste steg sammen med oss i Follo. Mikkel vil opp og fram» 

Hva betyr det for Follo som klubb at et så stort talent forlenger med Follo?

«Det betyr at talenter vil være hos oss og utvikle seg her. Vi skal være et godt sted å være for lokale talenter. Det gir signaler utad at vi har fått på plass en god tropp. Mange vet at vi har noe på gang i klubben vår»

Mikkel er helt klart et av de største talentene vi har hatt i klubben

Torbjørn Andersen – Sportslig leder Follo HK

Sportslig leder Torbjørn Andersen: «vi er stolte over at vi har sikret oss Mikkel med videre» 

«Mikkel er en signal signatur for oss vil jeg si. Vi vil jo ikke miste våre største talenter til andre norske klubber. Da er det vår jobb å legge til rette for at lokale talenter kan få utvikle seg hos oss. Her skal de få matching på høyest mulig nivå»

«Vi er godt fornøyd med å få signaturen fra Mikkel på plass. Han trives godt hos oss. Mikkel er landets største talent i 2005 klassen. Han er også en reflektert gutt. Mange kan kanskje bli fristet til å hoppe over noen trappetrinn i sin utviklingsreise, men Mikkel tar steg for steg her hos oss. Og han vil få en sentral rolle i Follo»

«Mikkel er helt klart et av de største talentene vi har hatt i klubben» 

Gratulerer til Mikkel med ny kontrakt. Heia Follo!