Follos keepertrio komplett igjen – Viktor Warrer klar for comeback – Follo

Follos keepertrio komplett igjen – Viktor Warrer klar for comeback

A-stallen til Follo består av de tre keeperne Sivert Jonson Tryggestad, Martin Søbye Fjelstad og Viktor Tofthøj Warrer. Snart er keepertrioen komplett igjen når Warrer er tilbake fra skade i forkant av helgens viktige bortekamp mot Falk. Follos meget dyktige danske keeper har hatt en skade i lysken som har holdt han utenfor normal håndballtrening siden august. I jakten på en plass i Rema 1000 ligaen er Follo avhengig av best mulig dekning på alle plasser, keeperplassen inkludert.

«Gleder meg som en liten gutt foran helgens kamp»

Follo Media tok en prat med Viktor Warrer foran helgens comeback. 

«Jeg gleder meg som en liten gutt og er klar for comeback» det sier en glad Viktor som endelig får spille håndballkamp igjen etter å ha vært skadet siden august.

«Det er så klart kjedelig å være skadet lenge. Helt siden starten på august har jeg vært ute. Den første uken eller to var det diagnostikk. Anbefalingen var å ikke operere den skadetypen jeg hadde, da hadde jeg også vært ute lenger. Nå ble det rehabilitering i 2 til 3 måneder. Utrolig kjipt å være skadet, men jeg har fått trent mye alternativt», forklarer Viktor på spørsmål om hvordan skadeperioden har vært.

«Axel (Reimblad, Fysisk trener i Follo) har satt opp alternativ trening for meg. Et veldig bra program. Jeg har trent mest bein og litt armer i perioden. Når man er skadet og trener alternativt så blir man bedre på andre punkter», sier Viktor.

Follos keepertrio komplett igjen 

Med Viktor tilbake fra skade betyr det at Follos keepertrio er komplett igjen. Trioen jobber tett og godt sammen med Follos keepertrener Mads Gulbrandsen. Men hvordan fungerer arbeidet i keeperteamet?

«Vi er et godt keeperteam der vi jobber tett sammen med Mads. Vi unner hverandre suksess og vi hjelper hverandre for å bli bedre. Det er ingen nummer 1, nummer 2 eller nummer 3 oss i mellom, vi er et team. Om noen av oss sitter med et godt tips brenner vi ikke inne med det, men vi gir tipset til hverandre sånn at vi kan lykkes som team. Vi ser video sammen og analyserer det vi ser sammen», forklarer den sympatiske Viktor på spørsmålet om hvordan keeperteamet fungerer.

«Jeg synes at Sivert (Jonson Tryggestad) og SF (Martin Søbye Fjelstad) har gjort det veldig bra. De har løst jobben godt og de har tatt ansvar. Sivert og SF har fått til mange gode redninger. Jeg er stolt av gutta. Gøy med SF som har sin første sesong på a-laget og han har virkelig grepet muligheten», forteller Viktor.

«Vi har noe spennende på gang» 

Viktor har fullt sine lagkamerater tett fra sidelinjen i påvente av at han skal bli frisk igjen etter skaden. Hva synes han om sesongen så langt?

«Det kan ikke bli så mye bedre med 10 av 10 mulige seiere. Vi har en god bredde i troppen med mange gode spillere og det gjør at kvaliteten på treningene er høy. I år er vi et mer modent lag. Vi klarer å avgjøre tette kamper til vår fordel», sier Viktor.

«Det kommer mange tøffe kamper framover, men vi tar en kamp om gangen. Det er nøkkelen», fortsetter Viktor.

«Jeg gleder meg til å bidra igjen. Nå gjelder det å treffe rett spenningsnivå. Jeg er klar for comeback», avslutter en kampklar Viktor Tofthøj Warrer.

Follo Media ønsker Viktor og Follo-gutta lykke til mot Falk!

Viktor Warrer forlenger med Follo: «Vi har et spennende prosjekt på gang»

Stem på den spilleren som spilte best i november