Lagfølelsen – Follo

Lagfølelsen

Etter suksessen med Tungvekterkampen mot Fyllingen så er det en tanke som returnerer. Lagfølelse.

Det faktum at Tungvekterne ved hjelp av Rema 1000 trykket opp 500 røde t-skjorter med Follo HK logo på brystet skapte en stor stolthet over å være en del av klubben.

Rød Tribune

Vi har ikke en kultur i Follo HK for å kle oss i rødt før kamp. Tidligere fungerte supporter-genseren som sesongkort og ofte var Langhushallen farget rød. Mange har savnet genseren og det skjønner vi godt.

Posten var sponsor for ligaen og supportere fikk trøyer med logo via dem. På samme måte som Rema 1000 sørget for T-skjorter til Tungvekterkampen.

Kamp i Postenligaen – Follo HK – DHK – Foto: Knut Wefring

Kampen For Follo

Noen kaller det kronekampen men vi kaller det Kampen For Follo. Kampen For Follo ble arrangert for første gang i 2018. Bakgrunnen var en ny regel fra Norges Håndballforbund om positiv egenkapital for å få fornyet lisens. Det betydde den gang at svært mange klubber måtte jobbe på nye måter i forhold til årsslutt. Begrepet Kampen For Follo ble introdusert da dette virkelig var kampen FOR Follo. Sponsorer, samarbeidspartnere og supportere gir et kronebeløp pr tilskuer og alle kommer gratis inn.

Det gikk veldig bra den gangen og kampen ble en stor suksess.

Axel Reimblad, Bjørnar Pedersen, Sander Smestad og Tobias Skonnord Hansen er fortsatt en del av Follo HK og er klare for Kampen For Follo 2023

Kampen For Follo 2023

Så er vi her igjen. Kampen For Follo var svært viktig i 2018 og er like aktuell i dag. Ikke bare for å generere inntekter, men også for å få folk tilbake i hallen. Etter Covid har mange slitt med å få publikum tilbake. I så måte ble Tungvekter-kampen et friskt pust inn i klubben. 876 tilskuere lagde god stemning i hallen.

Nå viser besøkstallene fra Norsk Topphåndball at besøkstallene er på vei opp igjen. Da må vi som klubb være med på veksten. Vi har hørt at noen synes billettprisene har blitt for høye. Det har vi forståelse for.
I 2010 kostet en billett for en voksen 120 kroner. I dag er prisen 150.- Men på Kampen for Follo kommer alle gratis inn. Det skjer noe magisk når hallen fylles opp og man opplever en helt annen summing i hallen når det er fullpakket, enn om det er 350 tilskuere på en midtuke kamp.

Nå ønsker vi at alle som fikk t-skjorter på Tungvekterkampen returnerer til Stil Arena den 9. desember kl. 14:00. i rødt. Så håper vi alle andre tar turen uansett favorittfarge. Vi har et håp om å kunne slå fjorårets publikumsrekord på 1513 tilskuere.

La oss farge Stil Arena rød igjen

Gikk du glipp av Tungvekterkampen og har lyst å stille i rødt på neste hjemmekamp? Fortvil ikke. Sjekk mulighetene i vår supportershop. Den berømte supporter-genseren er i salg igjen. Har kan du også finne julegaver.

https://foh-supportershop.woow.no/#!/home

Hvem, hva, hvor

Hvis du eller ditt firma får en telefon fra oss de nærmeste dagene så håper vi du vil være med å støtte klubben. Hvis du ønsker å kontakte oss så kan du bruke mail nestleder@follohk.no eller kontakte noen rundt klubben. De første kontraktene er allerede på plass.

Her kan du registrere ditt bidrag

Heia Follo!