«Vi tar en kamp om gangen» – Follo

«Vi tar en kamp om gangen»

Det er hovedtrener Lukas Karlssons ord når Follo Media spør om hva som er målet for sesongen.

«Vårt mål for sesongen er å være klar til hver kamp og ta en kamp av gangen. Mange vil helt sikkert snakke om oss som et av topplagene i divisjonen, men for egen del er vi mest opptatt av å ta en kamp om gangen», sier Lukas Karlsson.

Hva tror du om årets 1 divisjon?

«det blir helt sikkert mange gode lag som kjemper i toppen. Naturlig å tenke at Sandefjord blir et av topplagene. I tillegg får vi helt sikkert andre som slås i toppen, noen vil helt sikkert overraske. Kanskje det kommer «et nytt Viking TIF» som går hele veien og slår alle?», fortsetter Lukas.

Follo spillerne er klare for seriestart

Etter en god oppkjøringsperiode er Follo spillerne klare for en ny sesong. Flere spillere har sagt at det er et helt annet «trøkk» på trening nå enn det som var på samme tid ifjor.

Hva synes du om årets Follo utgave Lukas?

«Vi har hatt et helt annet utgangspunkt enn det vi hadde ifjor. Det er ikke så mange helt nye spillere inn i stallen. Det er 4 fra rekruttlaget (Even-Jacob Ungersness, Martin Søbye Fjelstad, Tobias Rostad Hansen og Andreas Tveit) og 3 helt nye i Morten (Oldertrøen), (Nikolai) Falao og Jostein (Epland). Det gjør at vi starter mye mer samspilte en det vi gjorde ifjor der vi hadde veldig mange nye inn. Det er kun høyre bakspillerplassen hvor alle er nye (Epland og Falao) i øvrige posisjoner har vi minst en spiller som var med ifjor. Vi har en noe mindre a-lagstroppen enn det vi hadde ifjor og det er solid trykk på trening. Det ser bra ut for vår del og vi skal være klare til seriestart», avslutter hovedtrener Lukas Karlsson.