4 mann inn i a-lagstroppen – Follo

4 mann inn i a-lagstroppen

Vi har tidligere presentert nye signeringer og avtroppende spillere. Og alle som har hatt et ekstra øye med stallen har observert at antall spillere har gått ned. Men nå har vi 4 nye mann klare!

Neste steg

Det er veldig gledelig å se at det jobbes så bra på Follo HK Rekrutt. En knallbra treningsgruppe og dyktig trenerteam gjør at vi hvert år har flere knallgode kandidater vi kan ta opp til A-laget. Vi er derfor glade og stolte over at 4 nye spillere går fra Follo HK Rekrutt og over til a-lags stallen til Follo HK

Tobias Rostad Hansen

Tobias har en litt uvanlig historie. De fleste kjenner han fra det gode Ski G04-laget. Men Tobias kommer fra Fredrikstad og har i flere år pendlet mellom Fredrikstad og Ski for å spille håndball. Det betyr utallige kilometer på mor og far, samtidig som Tobias har gjort lekser i bilen. Nå en er så dedikert og har et så sterkt ønske om å bli god, så er det med stor glede vi ønsker Tobias velkommen til a-lags stallen. Det hører med til historien at Tobias flytter til Langhus for å satse videre på håndballen.

Sportssjef Torbjørn Andersen har følgende å si om om Rostad Hansen: Tobias har en veldig spennende fysikk og er en vanvittig dedikert gutt. At han får en sjanse til å vise seg på A-laget er helt naturlig, og slik klubbdriften vår skal fungere. Etter to fine år i rekruttmiljøet skal han nå få en enda bedre treningshverdag og kamparena. Det blir spennende å følge Tobias utvikling året som kommer. Jeg er helt sikker på at vi vil få se gode prestasjoner av Tobias i 1.div året som kommer

Even Jacob Ungersness

Even Jacob går i sin fars fotspor og blir andre generasjon Follo HK Spiller. Han har jobbet godt og ble kåret til årets lagspiller på Follo HK Rekrutt for sesongen 2022/2023. Det er med andre ord en spennende spiller som nå blir en del av a-lagstroppen.

Even er en spiller jeg har fulgt i mange år i Ski og nå Follo HK Rekrutt. Han er en dedikert og læringsvillig gutt, som ønsker å bli så god som mulig. Akkurat slike spillere vi ønsker oss i Follo! Even blir fra neste sesong A-lagsspiller og vil gå inn i en sterk linjetrio. Fortsetter Even utviklingen sin og legger ned det som skal til, er jeg sikker på at vi får stor glede av han i årene som kommer – sier Torbjørn Andersen om vår nye mann på linja.

Even Jacob Ungersness – Foto: Tor Solstad
Tor Solstad, Even Jacob Ungersness – Foto: Marius Borge

Martin Søbye Fjelstad

Martin Søbye Fjelstad blir nå makker med Viktor Tofthøj Warrer og Sivert Jonson Tryggestad. Det betyr at han kommer i et sterkt læringsmiljø og vi er sikre på at Martin er klar for å legge ned jobben som er nødvendig.

Martin er en super fyr som har tatt fine steg gjennom rekruttmiljøet vårt. Han har de rette holdningene, og jeg er sikker på at han vil ta ytteligere steg året som kommer. Selvfølgelig vil han få veldig tøff konkurranse med Victor og Sivert. Men gutta vil pushe hverandre i riktig retning og sørge for sunn og tøff konkurranse. Hvor god Martin blir er helt opp til han selv – sier Torbjørn Andersen om Søbye Fjelstad

Andreas Tveit

Andreas har tråkket sine yngre år i Stil Arena og har lagt ned utallige timer for å bli god nok. Andreas ble årets spiller på Follo HK Rekrutt. Han har i tillegg fått innkallinger til yngre landslag.

Sportssjef Torbjørn Andersen har følgende å si om Tveit:

Andreas har i likhet med Even hatt en fin utvikling på Follo rekrutt, og er en fin gutt med gode holdninger. Han er en lynrask høyrekant som kan bli så god han bare vil. Tross sin unge alder (2005) har han fått muligheter på A-laget denne sesongen, og gjort sakene sine meget bra. Vi gleder oss til han blir en del av A-laget og danner en ung solid kantduo med Mathias.

Andreas Tveit – Foto: Tor Solstad

Andreas Tveit, Knut Stenseth – Foto: Marius Borge