Velkommen Morten Oldertrøen – Follo
Morten Oldertrøen - Foto: Stig Nordaas

Velkommen Morten Oldertrøen


Ny signering! Morten Oldertrøen er presentert som ny Follo-spiller neste år.

Follo Media tok en prat med Sportsjef Torbjørn Andersen om signeringen av Morten.

«Ettersom at Niclas Rødal og Felix Karlsen begge drar til militæret, har vi sett oss nødt til å få inn en på den posisjonen. Det er viktig for oss med god konkurranse slik at treningshverdagen blir best mulig. Når jeg fikk tips om at Morten var ledig har egentlig ting gått relativt raskt» forteller Torbjørn Andersen.

«Han har denne sesongen vist han er en meget solid spiller med et godt skuddrepertoar. I tillegg viker Morten som en veldig fin type med gode matchende ambisjoner og gode holdninger til trening. Han og Marius blir en kruttsterkt kantduo. Velkommen til oss Morten!»

Han og Marius blir en kruttsterkt kantduo. Velkommen til oss Morten!

Sportsjef Follo HK – Torbjørn Andersen
Morten Oldertrøen – Foto: Steinar Johannessen

Vi hørte med Morten selv hva han tenker om overgang fra Falk til Follo.

«Jeg gleder meg veldig til å begynne på ett nytt kapittel i Follo. Jeg har fått ett veldig godt inntrykk av klubben og ser veldig frem til å spille under Lukas Karlsson. Jeg tror jeg og Follo er en veldig god match og ett godt steg i riktig retning for min egen del med tanke på å utvikle meg som håndballspiller.»

«Mine styrker på banen er at jeg er en teknisk håndballspiller og god bakover. Jeg gleder meg til å danne kantpar med Gulbrandsen og tror vi kan pushe hverandre bedre gjennom god konkurranse på venstrekanten.»

Vi gleder oss til å se Morten i aksjon for Follo!

Dette skriver Østlandet Blad

  • Morten Odertrøen
  • Posisjon: Venstre Kantspiller
  • Født: 08.03.2000
  • Tidligere klubber: Tynset, Storhamar, Falk
Morten Oldertrøen – Foto: Stig Nordaas