Velkommen Nikolai Stabenfeldt Falao! – Follo
Foto: Nordstrand Håndball

Velkommen Nikolai Stabenfeldt Falao!

Vi ønsker Nikolai Falao velkommen til Follo-familien. Nikolai har signert kontrakt til 2025 med Follo HK, og det var en fornøyd sportssjef som tok kontakt med Follo Media med nyheten om signering.

Velkommen til Follo Nikolai.

«Nikolai er en spiller jeg har prøvd å til Follo i flere år. At vi nå lykkes, er jeg veldig glad for. Gode høyrebacker er alltid vanskelig å finne, og alltid stor interesse rundt. At Nikolai velger oss fremfor tilbud fra flere eliteklubber er vi stolte av. Det viser at vi driver godt og tar vare på unge talentfulle spillere. Som spiller har Nikolai sine styrker fremover i banen med et godt distanseskudd. Pr nå er det kun en spiller i 1.div som har flere spillemål enn Nikolai (107 mål), det vitner om kvalitet!» – Torbjørn Andersen, Sportssjef Follo HK

Info:
Nikolai Falao
192 cm
Høyreback
Tidligere klubber:
Hauketo, BSK og Nordstrand
Født: 2003
Flere samlinger med jr-landslaget.

Foto: Nordstrand Håndball