Sander Smestad forlenger med Follo HK – Follo
Sander Smestad - Foto: Tor Solstad

Sander Smestad forlenger med Follo HK

Sander Smestad er med videre!

Sander Smestad – Foto: Tor Solstad

Han er en toveispillere med masse power

«Smestad har hatt noen harde sesonger med skader. Men vi alle som har sett hans potensiale vet at Sander kan bli en stor spillere. Han er en toveispillere med masse power. Det blir viktig for Follo at Smestad kommer tilbake til sitt nivå og at han fortsetter at utvikles» forteller hovedtrener Lukas Karlsson til Follo Media.

Jeg ser frem til at ha en skadefri Smestad på laget!

Lukas Karlsson – Hovedtrener Follo HK

Tilbake på håndball trening

En som kjenner Smestad bedre enn de fleste akkurat nå er fysisk trener og osteopat Axel Reimblad fra Plexusklinikken – «Sander har vart veldig uheldig de siste sesongene når det kommer til skader. Så det har klart vart tung før han å bli stående på sidelinja store deler av årets sesong. Men jeg er så langt veldig fornøyd med jobben han har lagt ned. Sander er siden noen uker tilbake på håndball trening, så nå handler det om og kommer i kamp form igjen. Vi skal ikke se bort ifra at vi får se han i aksjon i inneværende sesong»

Sander Smestad – veien tilbake.

Som vanlig er Sportssjef Torbjørn Andersen godt fornøyd når vi får gode signeringer. Sander hadde i utgangspunktet kontrakt ut 2024-sesongen, men velger nå å forlenge ytterligere et år. «Sander Smestad har igjen vært uheldig med skader. Alikavel er det en motivert Sander som vil komme tilbake med et smell. Han har lovet meg at han kommer tilbake i sin livs beste fysiske form. Gjør han det vet vi at Sander holder et godt elitenivå. Gleder meg til å se Sander på banen igjen. Han blir en viktig spiller for oss både offensivt og defensivt.»

Han blir en viktig spiller for oss både offensivt og defensivt

Sportsjef Torbjørn Andersen – Follo HK
Sander Smestad Sesongen 2022/23 – Foto: Tor Solstad
Sander Smestad Sesongen 2021/22 – Foto: Tor Solstad
Sander Smestad Sesongen 2020/21 – Foto: Tor Solstad
Sander Smestad Sesongen 2019/20 – Foto: Tor Solstad
Sander Smestad Sesongen 2018/19 – Foto: Tor Solstad
Sander Smestad – Årets Spiller sesongen 2017/2018 – Foto: Tor Solstad
Sander Smestad Sesongen 2016/17 – Foto: Tor Solstad
Sander Smestad er sponset av Mesterbygg Nordby AS