Tobias Skonnord Hansen forlenger med Follo HK – Follo
Tobias Skonnord Hansen 2024

Tobias Skonnord Hansen forlenger med Follo HK

Tobias Skonnord Hansen er med videre!

«Reisen videre blir spennende, både personlig og for klubben. Jeg er supergira på å få bygget et godt lag med god kultur, samt krige om opprykk. Det frister å være en del av det gjeve selskap. Også er det ekstra spesielt om vi skulle fått det til her i Follo» sier Tobias Skonnord Hansen til Follo Media.

Tobias Skonnord Hansen – Foto: Tor Solstad

Stort hjerte for klubben

Men han er ikke alene om å være fornøyd med den nye kontrakten. Også hovedtrener Lukas Karlsson smiler stort når tema kommer opp.

«Tobias har tatt store skritt både på og udenfor banen. Man merker at Tobias vil se hvor god han kan bli til sporten. At Tobias er en Follogutt er tydligt å se da han viser stort hjerte for klubben, men også for våres sammarbeidsklubber. Det blir spennende at fortsette se Tobias utvikling i den røde drakt!«

En lokal helt for mange

Det er ingen tvil om at Tobias er en viktig spiller for laget. Mannen som forhandlet avtalen er svært fornøyd med å få signaturen til Skonnord Hansen.

«Vi er veldig glade for at Tobias blir med videre. Han har over flere sesonger vært en av våre beste, og under stadig god utvikling. Han er en herlig gutt i garderoben og en lokal helt for mange. Noe av det som gleder meg mest er hvordan Tobias har løftet seg på det fysiske. Han har virkelig tatt tak i treningshverdagen sin, og jeg er sikkert på at vi ikke har sett Tobias på sitt beste enda!» sier Sportssjef Torbjørn Andersen til Follo Media.

Vi gleder oss sammen med spiller, trener og sportsjef. En god signering!

Tobias Skonnord Hansen Sesongen 22/23 – Foto: Tor Solstad
Tobias Skonnord Hansen Sesongen 21/22 – Foto: Tor Solstad
Tobias Skonnord Hansen Sesongen 20/21 – Foto: Tor Solstad
Tobias Skonnord Hansen Sesongen 19/20 – Foto: Tor Solstad
Tobias Skonnord Hansen Sesongen 18/19 – Foto: Tor Solstad

Noe av det som gleder meg mest er hvordan Tobias har løftet seg på det fysiske. Han har virkelig tatt tak i treningshverdagen sin, og jeg er sikkert på at vi ikke har sett Tobias på sitt beste enda.

Sportssjef Torbjørn Andersen – Follo HK

Tobias Skonnord Hansen debuterte for Follo HK i sesongen 18/19 og ble den gang Årets Rookie. I sesongen 21/22 fikk Tobias den gjeveste prisen av alle – Årets Spiller.

2024!

At Tobias er en Follogutt er tydligt å se da han viser stort hjerte for klubben

Hovedtrener Lukas Karlsson – Follo HK
Tobias Skonnord Hansen 2024