Kaptein Pedersen styrer skuta videre – Follo
Bjørnar Pedersen - Foto: Tor Solstad

Kaptein Pedersen styrer skuta videre

Hele 7 sesonger har Bjørnar Pedersen spilt i Follo-trøya. Og nå er det klart at det blir enda en sesong for kapteinen vår.

Follo HK 2016/17 – Foto: Tor Solstad

Follo Media har tatt en prat med en spiller som fortsatt er sulten på suksess, og som gjerne vil oppleve det med Follo HK.

Jeg er glad for å ha re-signert med klubben i mitt hjerte

«Jeg er glad for å ha re-signert med klubben i mitt hjerte. Det blir min 8 sesong i klubben, og jeg har stor tro på at dette kan bli sesongen hvor vi rykker opp til Eliteserien igjen. Vi har dessverre hatt litt stang ut med resultatene i år, samt at vi har hatt en del skader. Jeg har imidlertid stor tro på neste års spillerstall og trenerteam, og at vi sammen skal klare å ta Follo HK et skritt videre» forteller en engasjert Bjørnar Pedersen.

«Personlig har det tatt litt ekstra tid å komme tilbake fra skaden, noe som har gjort at jeg ikke har fått nok spilletid til å bevise det fulle potensialet mitt denne sesongen. Jeg føler at jeg fortsatt har noe uoppgjort.»

«Jeg er ekstremt motivert for en ny sesong sammen med gutta. Vi er sultne på å revansjere årets sesong da vi føler at vi har noen å bevise. STIL-Arena skal bli et fort, hvor vi skal vise hva vi sammen kan få til med unge lokale spillere og noen rutinert klassespillere»

Bjørnar er ikke som alle andre spillere. Med full jobb ved siden av håndballen og en tøff treningshverdag med de ekstra oppgavene som følger som lagets kaptein, så har klubben også fått et nytt styremedlem.

Ekte Follo-gutt

«Jeg vil si at jeg er en ekte Follo-gutt, og da jeg ble spurt om å bli med i styret synes jeg det var vanskelig å si nei. Jeg er utdannet revisor, og håper at jeg dermed kan bidra med noe innen økonomi i klubben. I tillegg er jeg lagkaptein, noe som jeg tror kan bidra med bedre informasjonsflyt mellom styre og spillergruppa i saker jeg kan si noe om. Jeg føler at jeg er en viktig stemme for spillerne, og at min rolle kan hjelpe med å forrene hva spillerne og klubben vil. Dersom det ikke er match her kommer man aldri i mål. Jeg har tro på gutta, og det vi skal få til sammen i fremtiden» sier Pedersen til Follo Media.

«Det må lokale krefter til for å få klubben opp og frem, og jeg føler at det er mye positivt som skjer i klubben for tiden. Det er muligens noe uvanlig at en spiller sitter i styret, men jeg har tro på at jeg kan bli et viktig bindeledd. Jeg vil karakterisere meg selv som en lojal spiller, som har lagt inn mye tid og krefter for denne klubben. Det vil jeg fortsette med, og det er noe jeg gleder meg mye til!» – Vi er enig med Bjørnar i hans refleksjoner. Og det er ingen som kan stille spørsmålstegn om lojaliteten til klubben.

Jeg er veldig glad for at ha Bjørnar med på laget fremover!

Hovedtrener Lukas Karlsson

Hovedtrener Lukas Karlsson har også lovord å komme med – » Bjørnar er en fantastik lagspiller som alltid ”sätter laget före jaget) på tross av en hel del skader så kommer han altid igjen. Han gir alt både til trening og til kamp. Bjørnar er kaptein i våres kapteinsteam. Jeg er veldig glad for at ha Bjørnar med på laget fremover!»

Sportssjef Torbjørn Andersen bekrefter det inntrykket vi alle sitter med – «Bjørnar er en kontinuitetsbærer og en viktig mann for klubben. Han har et stort hjerte for klubben og et brennende ønske om å få laget opp til eliteserien igjen. Bjørnar gir alltid 100% på og utenfor banen. Han har dessverre slitt en del med skader de siste årene, men nå har han vært skadefri over en lengre periode. Han er topp motivert og er klar for å ta opp kampen og levere godt sesongen som kommer. Hele klubben er veldig glad for at Bjørnar blir med videre»

Bjørnar Pedersen

Bjørnar gir alltid 100% på og utenfor banen

Sportssjef Follo HK – Torbjørn Andersen
Bjørnar Pedersen Sesongen 2022/23 – Foto: Tor Solstad
Bjørnar Pedersen Sesongen 2021/22 – Foto: Tor Solstad
Bjørnar Pedersen Sesongen 2020/21 – Foto: Tor Solstad
Bjørnar Pedersen Sesongen 2019/20 – Foto: Tor Solstad
Bjørnar Pedersen Sesongen 2018/19 – Foto: Tor Solstad
Bjørnar Pedersen Sesongen 2017/18 – Foto: Tor Solstad
Bjørnar Pedersen Sesongen 2016/17 – Foto: Tor Solstad
Bjørnar Pedersen – Foto: Tor Solstad