1513 – Follo
1513 tilskuere på kamp 6. november 2022 - Follo HK - Ryger Stavanger - Foto: Tor Solstad

1513

1513 tilskurere er det magiske nummeret vi jakter når Halden Topphåndball gjester Stil Arena på søndag.

Søndag 6. oktober er smeller det i Stil Arena! Noen kaller det folkets kamp eller kronekampen. Vi kaller det Kampen for Follo.
Veldig mange har allerede hentet sin gratisbillett i Follo HK-appen og slik det ser ut nå så blir det publikumsrekort.
Det synes vi er stor stas. Vi gleder oss til å vise frem vårt nye arrangement som allerede har fått mye skryt. Men viktigst av alt så foregår det en kamp på banen hvor Follo skal kjempe om to nye poeng. Sammen blir vi gode.

Frem mot kampen 6. oktober

Hvis du eller ditt firma får en telefon fra oss de nærmeste dagene så håper vi du vil være med å støtte klubben. Hvis du ønsker å kontakte oss så kan du bruke mail nestleder@follohk.no eller kontakte noen rundt klubben. Mange kontrakter er allerede på plass.

Opplegget er som tidligere år:
Vi åpner dørene for alle som vil oppleve topphåndball gratis, og vi håper at din bedrift vil bidra med et kronebeløp per tilskuer. Alternativt kan dere velge å støtte oss med et fast beløp. Dette er en fantastisk mulighet til å lage et arrangement for kunder og ansatte, og vi står klare til å hjelpe dere med et skreddersydd opplegg.

Bidraget gir Follo HK hjelp til fortsatt å være toppklubben i Follo og være med å kjempe mot Kolstad, Elverum og resten av de beste lagene i Norge. Samtidig gir det oss muligheten til å bidra med spillerutvikling i våre partnerklubber Kolbotn, Langhus, Oppegård, Siggerud og Ski.

Som takk for deres støtte vil dere få profilering på storskjerm og via speaker i hallen, helsides annonse i Østlandets Blad,logoprofilering på vår hjemmeside, samt eksponering via våre sosiale medier (Facebook, Instagram og TikTok).

Klikk på linken her for å registrere ditt bidrag og bli med på laget i «Kampen for Follo».

Vi setter enormt pris på at dere er med oss på denne spennende reisen, og takker for støtten som gjør det mulig for oss å realisere drømmen om å være en etablere oss fast i Rema 1000-ligaen.

Les mer: Dette er STIL ARENA

1513 tilskuere på kamp 6. november 2022 – Follo HK – Ryger Stavanger – Foto: Tor Solstad