Lukas Karlsson: «det skal jobbes for poengene og vi går for 2 poeng mot Nøtterøy» – Follo

Lukas Karlsson: «det skal jobbes for poengene og vi går for 2 poeng mot Nøtterøy»

Follo har serieledelse på 4 poeng ned til Sandefjord på andre plass etter at første halvdel av sesongen er unnagjort. Nå begynner resten av jobben inn i den andre halvdelen. Follo laget har vært inne i en fin utvikling og de har tatt store steg så langt.

Nøtterøy kommer på besøk 

Andre halvdel av serien begynner som serien startet med kamp mot Nøtterøy. Denne gangen kommer vestfoldingene på besøk til Stil Arena. I det motsatte oppgjøret vant Follo med 1 mål.

Av profiler på Nøtterøy skal vi være oppmerksom på de to toppscorerne Erlend Stafset og Matias Landsrød Haug. Haug er kantspiller og han spilte for Haslum i fjorårets sesong. Matias har vært en del av LM02 tidligere.

Erlend Stafset er en annen vi skal være oppmerksom på. Bakspilleren er opprinnelig fra Elverum, men har vært en del av Nøtterøys satsningen i noen sesonger. Som kuriosa kan vi nevne at Stafset hadde beste etappetid i juniorklassen under fjorårets Holmenkollstafett.

Follo med en solid sesongstart

Så langt i sesongen har Follo 12 seiere og en uavgjort. Sandefjord har startet spilleomgang nummer 14 allerede og vant med 4 mål mot Fyllingen slik at de bare er 2 poeng bak Follo med en kamp mer spilt.

Så langt er Tobias Skonnord Hansen Follos mest effektive spiller. Tobias har i tillegg flest målgivende pasninger med 67 assist. Kantspiller Marius Bergseng Gulbrandsen er Follos toppscorer med 62 mål så langt.

Lukas: «vi skal fortsette det gode arbeidet inn i andre halvdel av sesongen»

Follo Media tok en prat med hovedtrener Lukas Karlsson for å få siste nytt før kampen mot Nøtterøy.

Lukas om første halvdel av sesongen 

«Vi er fornøyde med poengene vi har fått på kontoen så langt. Men det gjelder fortsatt å være klar til hver eneste kamp. Det skal bli spennende å se hvor vi står når vi kommer til april. Det skal jobbes for poengene»

Lukas om utviklingen i laget 

«Vi blir tryggere og tryggere på spillet vårt. Vi kjenner hverandre enda bedre sammenlignet med når vi startet opp sesongen. Jeg så vår første kamp mot Nøtterøy på nytt nå og det er stor utvikling fra første match til der vi står nå»

Lukas om Nøtterøy 

«Jeg tror at det blir en vanskelig kamp, man vet ikke helt hva man kan forvente. Nøtterøy kommer med ulike forsvarsformasjoner og har spilt en del 6-0 og 5-1»

«De har ulike spillere som står fram i kampene. Nå har de også fått inn en høyreback som gjorde det veldig bra mot Sandefjord»

Lukas om forventninger til kampen 

«Vi skal vise at vi skal fortsette med å være det førende laget i serien. Vi er innstilt på en tøff og vanskelig kamp mot et lag som spiller litt forskjellig fra kamp til kamp»

«Vi stiller med en nesten skadefri tropp, bortsett fra Sander Lothe som er langtidsskadet. Det er luksus for en trener å ha nesten alle spillerne tilgjengelig»

«Vi går for seier og to poeng mot Nøtterøy» 

Follo Media ønsker Follo HK lykke til med andre halvdel av sesongen.