Klart for Lerøy-seriens fellesrunde: ta turen til Rema 1000 Arena i Tønsberg! – Follo

Klart for Lerøy-seriens fellesrunde: ta turen til Rema 1000 Arena i Tønsberg!

Kommende helg, 24. til 26. mars, er det såkalt fellesrunde i Lerøy-serien.

I pulje 2 møtes nummer 1, 2 og 3 på tabellen når Ryger Stavanger, ROS og Follo kjemper om førsteplassen. Som kjent er det de to beste fra hver Lerøy-pulje som går videre til sluttspill. I tillegg er det de 2 beste treerne fra de tre puljene som sammen med 1-erne og 2-erne i hver pulje utgjør de totalt 8 lagene som møtes i sluttspill i Drammen helgen 5 til 7 mai.

Før lagene eventuelt skal til Drammen skal altså fellesrunden avvikles i Rema 1000 Arena der Flint-Tønsberg er arrangør. De som setter opp kampene i Lerøy-serien må sies å ha truffet bra på kampoppsettet der de 3 sterkeste lagene i pulje 2 møtes til dyst i fellesrunden. Det kan også bli sånn at en av to beste treerne kommer med fra pulje 2 inn i sluttspillet. Men før vi skal fokusere på et eventuelt sluttspill skal det kastes ball i Flinthallen nå kjent som Rema 1000 Arena.

Det er alltid viktig å gjøre en god jobb i alle kamper og kjenner vi i Follo Media spillere og trenerne rett er det fullt fokus på best mulig prestasjon fredag og søndag.

«blir det mer Follo jubel i Tønsberg?»

«Vi er klare for å vise oss fra vår beste side»

Trenerduoen Mats Torp Saugen og Ole Stian Rødal melder at Follo troppen er klar for to spennende kamper. Follo Media tok en prat med duoen for å få siste nytt før avreise til Tønsberg.

«Vi har en nesten skadefri tropp med noen få unntak inn mot helgen. Vi satser på å vise oss fra vår beste side som alltid. Målet er at gutta skal sitte i garderoben etter de to kampene og kjenne at vi har gitt alt», sier Mats Saugen.

«Laget har en god treningsperiode inn mot Lerøy helgen. Vi har hatt noen fine 2 divisjons kamper og ikke minst gutter 20 kamper. På torsdag har vi en siste økt inn mot helgen med forberedelser. Vi har fokus på oss selv og hva vi skal gjøre. Det er en god GO i gruppa og gutta har vært flinke til å motivere seg noe som merkes med solid trøkk på trening» fortsetter Saugen.

«Spillerne våre er fit for fight. Vi har en bred tropp der alle kan komme inn å gjøre en bra jobb. Som alle andre lag har vi noen bærebjelker, men en av våre styrker er bredden i troppen. Som nevnt tidligere er Lerøy spennende og gøy for både trenere og spillere. Men vi skal unngå høye skuldre inn mot helgen», istemmer Ole Stian Rødal. «Det blir den tøffeste Lerøy helgen hittil»

Det blir kamper på høyt nivå når topp 3 møter hverandre for å gjøre opp om førsteplassen.

«Det blir utvilsomt den tøffeste Lerøy runden hittil. Ingen av de 3 øverste lagene har tapt. Vi ser for oss to tøffe kamper der det laget som har dagen vinner. Som lag er vi gira på å gå i kjelleren å gjøre vårt absolutt beste», sier Rødal.

«Ryger Stavanger og ROS er to gode lag. Ryger har flere gode spillere og et jevnt lag. Vi har kanskje litt større bredde. Men Ryger kan definitivt slå alle. ROS må kunne sies å være favoritter i denne runden. De har spillere som har spilt en del på klubbens 1 divisjonslag og har med seg mange 2004 spillere inn i Lerøy-serien», fortsetter Rødal.

«Vårt lag og spillergruppe har hatt en fin utvikling i år der mange har tatt gode steg når det håndballferdigheter både teknisk og taktisk. De taktiske ferdighetene har gitt en ny dimensjon med viktig erfaring fra senior håndball. I vår spillergruppe har vi med oss spillere med erfaring fra både 1 divisjon og gode kamper i 2 divisjon, alle gutta har fått spille en del seniorhåndball. Vi gleder oss til helgens kamper», avslutter Mats Saugen.

Vi håper på mange Follo supportere i Rema 1000 Arena

Kampene spilles i Flinthallen nå kjent som Rema 1000 Arena.

Fredag 24. mars klokken 20:00 møter Ryger Stavanger Follo-gutta. Den siste kampen i puljespillet for Follos del spilles mot ROS søndag 26. mars klokken 1330 i samme arena.

Gutta håper på at flere Follo supportere tar turen til begge kampene. Follo Media kunne ikke sagt seg mer enig i det. Håndball oppleves best live i en håndballhall.

Follo Media ønsker lagene lykke til i fellesrunden.