DNB med på laget! – Follo

DNB med på laget!

Vi er glade og stolte over å få DNB med på laget. Familien med sponsorer og støttespillere vokser og det er spesielt morsomt at avtalen med DNB innbefatter Follo HK Damer, Follo HK og Follo HK Rullestolhåndball.

Styreleder Vidar Nordby smiler fra øre til øre. – Vi er stolte av å ha fått DNB med på laget. Dessuten er dette den første avtalen som er inngått for damer, herrer og rullestolhåndball med samme sponsor. Vi håper at denne avtalen er en start på at DNB satser mer og mer på håndballen i regionen.

Styreleder Follo HK – Vidar Nordby

Også Primus motor for Follo HK Rullestolhåndball er strålende fornøyd med den nye avtalen. – Dette betyr mye for Follo HK Rullestolhåndball og muligheter for å opprettholde aktivitetsnivå og sikre et godt tilbud

Laila Horgen – Follo HK Rullestolhåndball

Les hva Østlandets Blad skriver om saken.

Det er en veldig bra avtale, og kjempebra at vi har fått den på plass. Det er tøft å drive toppidrett. Vi er superglade, sier Styreleder Hanne Kristin Nettum Breivik i Follo HK Damer.

Vi ønsker DNB velkommen til Follo-familien!