Vi tar aldri lett på motstandere – Follo

Vi tar aldri lett på motstandere

Kommende lørdag, 18. februar, er det klart for en ny runde med Lerøyspill for Follo HKs G18 lag. Denne runden er Konnerud og Falk Horten motstandere i det som er årets tredje i den nasjonale serien for gutter 18. Follo Media tok en prat med trenerduoen Mats Torp Saugen og Ole Stian Rødal før kommende kamper i Konnerudhallen.

«Vi tar aldri lett på motstanderne våre»

  • Tabellen situasjonen lyver nok litt, Falk Horten har tapt knepent noen kamper og er absolutt et bra lag. I tillegg møter vi Konnerud med fysisk sterke spillere så vi forventer to tøffe kamper i Konnerudhallen. Målet er alltid 4 poeng i hver Lerøy runde, men vi tar aldri lett på våre motstandere, sier Mats Saugen.
  • Både spillere og trenere ser alltid fram til Lerøy serien. Det er noe vi synes er moro. Som lag og gruppe har vi som mål om komme lengst mulig og sikter på sluttspill. Vi har tro på at vi kan gjøre to gode kamper kommende helg og vi har lagt en slagplan, istemmer Ole Stian Rødal.

Vi har en god periode med oss inn i Lerøy helgen

  • Vi har hatt en fin 10 dagers kamp og treningsperiode med 3 kamper som vi har vunnet. I gutter 20 serien har vi vunnet en kamp og andre divisjon har vi fått 2 fine seiere i tøffe og jevne oppgjør. I alle disse kampene har flere av gutta fra juniorlaget vært involvert og det er utvilsomt en god egenskap at vi klarer å vinne jevne kamper, fortsetter Saugen.
  • Jeg synes at vi har en fin treningskultur. Det er en bra go i spillergruppa vår og vi har nesten full tropp spilleklar med kun et par mann på skadelista. Vi har sultne spillere med oss og vi har to gode keepere som kan stenge bak hos oss. Det har de vist i tidligere kamper, ikke minst i Kolstad Arena, følger Rødal opp.
    Gutta våre unner hverandre suksess. Vår styrke i tillegg til at vi kan vinne jevne kamper er at vi tåler høyt tempo. Kampene kan kanskje starte jevnt, men utover i kampen ser vi at vi får en luke til motstanderne. Vi kan gjøre mål fra alle posisjoner og alle i troppen kan komme inn å gjøre en bra jobb, avslutter Saugen.

Follo Media er på plass i Konnerudhallen på lørdag og ser fram til gode kamper med god stemning på tribunen.