Velkommen til Follo HK Kasper Sundkøien – Follo

Velkommen til Follo HK Kasper Sundkøien

Den 18 år gamle høyrekanten Kasper Sundkøien har signert en avtale med oss i første omgang til 2023. Kasper er Oppsalgutt og går nå siste året på Wang Toppidrett i Oslo. Han har tidligere spilt aldersbestemt håndball i Oppsal, Vålerenga og BSK.

Denne sesongen spiller Kasper for Kjelsås i 2.div hvor han pr. nå har lagt 70 mål på 17 kamper.

Når vi fikk høre at Kasper ønsket seg nye utfordringer tok vi kjapt kontakt. Vi prøvde også å få Kasper til Follo forrige sesong uten å lykkes. Kasper betegnes som en talentfull og dedikert gutt som jobber hardt for å bli så god som mulig. Med Dag Olsen, Mathias Bolivar Jakobsen og Kasper Sundkøien på laget vil vi få god konkurranse og dekning på høyrekanten. Vi gleder oss til Kasper er på plass!

Torbjørn Andersen, Sportssjef Follo HK