Stortalentet Mikkel Solheim har signert! – Follo

Stortalentet Mikkel Solheim har signert!

Landets kanskje største talent i 2005-klassen har signert en kontrakt med Follo HK. I første omgang frem til 2024. Det at Mikkel valgte oss tross tøff konkurranse fra andre klubber, tar vi som en stor tillitserklæring!

Mikkel spiller til daglig på Langhus sitt G16 lag som er blant landets aller beste. Langhus leder solid sin pulje i den nasjonale Bringserien, og er blant favorittene til å vinne hele turneringen. Mikkel har i Bringserien 59 mål på 6 kamper (9.8), og han har spilt halvparten av kampene med feil arm (venstre arm) grunnet skade i skuddarmen. Mikkel har flere samlinger med det norske L04 landslaget.

Velkommen til Follofamilien Mikkel!

Mikkel er et supertalent vi er veldig glade for at valgte Follo HK. Mikkel er en midtspiller som både er håndballklok, teknisk og god til å lage mål. Han kan komme så langt han bare vil om han holder seg skadefri og fortsetter den gode utviklingen. Vi gleder oss til Mikkel er en del av A-laget vårt fra 1.juni.

Torbjørn Andersen, Sportssjef Follo HK