Ny målvakt signert – målvaktsteamet komplett! – Follo

Ny målvakt signert – målvaktsteamet komplett!

Velkommen til Follo Viktor!

Det unge svært spennende danske målvakten Viktor Tofthøj Warrer har signert med Follo HK til 2024. Han kommer fra Mors-Thy og vil danne et komplett og solid målvaktsteam med Sivert Tryggestad og Erlend Tytingvåg.

Viktor Tofthøj Warrer

  • Målvakt
  • Nasjonalitet: Dansk
  • Alder: 20.år
  • Høyde: 195.cm
  • Vekt: 100.kg
  • Tidligere klubber: Randers HH, GOG og Mors-Thy

Vi er meget fornøyd med at Viktor velger Follo HK fra neste sesong. Viktor er en veldig lovende målvakt med en fin fysikk. I tillegg er han en seriøs og dedikert gutt, akkurat det vi ønsker oss i Follo! Vi har fått veldig gode referanser på Viktor og vi gleder oss til han er på plass i august. Med Viktor, Sivert og Erlend har vi et team på elitenivå.

Torbjørn Andersen, Sportssjef Follo HK