Sommerhilsen fra A til Å – Follo
Laila Horgen - Styreleder Follo HK - Foto: Tor Solstad

Sommerhilsen fra A til Å

Jubileumsåret har så langt vært et svært Annerledes år fylt med ulike Begivenheter jeg ikke hadde kunne forestille meg bare for litt siden. Corona satte en stopper for kamper og aktiviteter, ja hele verden ble satt litt på vent og vi må nå Danne oss nye vaner og rutiner for en gradvis ny «normal» hverdag. Det er da vi mange har Erkjent at livet uten håndball blir Fargeløst og Grått. Håpet om å snart få trene normalt igjen og Ikke minst spille kamper, er sterkt og Jeg håper og tror vi snart kommer dit. For det er når vi får spilt Kamper vi kjenner at sporten Lever, og ingenting er sterkere enn Nuet og tiden med Medspillerne og Opplevelsene vi skaper sammen med Publikum. Da skaper vi minner for resten av livet. Det er ingen Quick-fix og bli mester, men målet og drømmen lever. Follo HK har hatt 20 begivenhetsrike år og nå starter Reisen videre. Sportslig var det en liten nedtur denne sesongen, men vi har fått på plass en meget sterk Tropp som har alle muligheter til å hevde seg. Jeg gleder meg til å se klubbens videre utvikling de neste kommende år. De siste 2 mnd har vi fått en spennende reise gjennom Follo HK`s historie. En stor applaus til Follo Media som har organisert og iverksatt dette, og en stor takk til alle som har bidratt med sine små anekdoter og minner fra tiden i Follo HK. Fra mange Ulike kilder har vi fått lese om oppturer og gode opplevelser med klubben som har satt spor etter seg. Under arenas lamper og mange 1000-Watt har Vi sett utøvere med X-factor spille og briljere med talenter i verdensklasse, og flere talenter skal vi fortsette å utvikle. Vi skal Yte vårt best for å oppnå nye sportslige høydepunkter, men først skal vi Zoome inn til sommer og en velfortjent ferie før en ny Æra og Øyeblikk skal skapes og reisen fortsetter de neste 20 År 🙂

Laila Horgen – Styreleder Follo HK – Foto: Tor Solstad