Viktor Tofthøj Warrer månedens Follo spiller i september  – Follo

Viktor Tofthøj Warrer månedens Follo spiller i september 

Follos eminente keeper Viktor Tofthøj Warrer ble velfortjent kåret til beste Follo spiller i september. Viktor utgjør en kruttsterk keepertrio sammen med Simon Åkesson Ypma og Martin Søbye Fjelstad. Warrer er inne i sin tredje sesong og har virkelig vist at han hører hjemme i Rema 1000 ligaen etter fjorårets opprykk. 

Simon Åkesson Ypma, Viktor Tofthøj Warrer, Martin Søbye Fjelstad

Hvis man ser på statistikken over keeperne så langt i eliteserien er Viktor nummer tre bak Torbjørn Bergerud (34,1%) i Kolstad og Richard Frisk (34,1%) i Elverum når det gjelder redningsprosent for keepere som spiller fast i sine klubber. Viktor har så langt en redningsprosent på 31,7%

Når det gjelder antall redninger er Viktor nummer 8 på keeper-tabellen med 46 kvalifiserte redninger så langt. Tabellen med antall redninger må leses litt motsatt ettersom lagene med gode forsvar ofte får færre skudd i mot. På denne tabellen tilhører plass nummer 9 Richard Frisk med 45 redninger og plass nummer 10 tilhører Torbjørn Bergerud med 42 redninger.

Utrolig statistikk. Hva er du laget av, Viktor? 

-Dansk rugbrød og havregryn. Bra at familien har vært på besøk så jeg får mer rugbrød hjemme i leiligheten, melder Follos sympatiske keeper etterfulgt av en god latter

Gratulerer som månedens Follo-spiller i september. Hvordan har starten i eliteserien vært så langt for din egen del synes du?

-For egen del var det litt tregt i de første kampene synes jeg. Etter hvert har det gått mye bedre og jeg har vendt meg til nivået. Føler nå at jeg har kommet godt i gang

Hva synes du om nivået i eliteserien? 

-Jeg syns at det er et høyt nivå. Det er klart en forskjell fra nivået i 1. divisjon, det liker jeg. Når vi spilte mot bunnlagene i 1 divisjon kunne det bli en konsentrasjonsprøve som keeper i noen kamper. I eliteserien må man være fokusert hele tiden for å få redninger. 

-Vi har snakket om i spillergruppa at vi hadde nok før sesongen sagt «ja, takk» til 6 poeng etter 6 kamper.

Hva synes du om Follos innsats så langt? 

-Jeg synes at vi har gjort mye bra så langt. Vi har jobbet med å vende oss til nivået. Når vi holder i 60 minutter som mot Halden nå sist så viser vi at vi holder et godt eliteserienivå og at det er mulig å ta poeng fra mange av eliteserielagene. De nye spillerne som kom inn foran sesongen har kommet godt inn i det og de kommer mer og mer inn i spillet vårt. Noe som er ekstra gledelig er at vi har en bred tropp der vi har minst dobbeldekning på alle posisjoner. Vi er ikke avhengig av at en spiller har dagen, det er flere som kan avgjøre. Som i kampen mot Drammen så gjør Simon (Åkesson Ypma) en kanon kamp i mål og vi er en fin trio i keeperteamet.

Hva forventer du resten av sesongen? 

-Vi ligger jo på sjette plass akkurat nå, så klart deilig om det fortsetter. Vi vinner og taper helt sikkert noen kamper framover sånn som det har vært til nå. Forhåpentligvis så blir vi litt mer stabile. Det hjelper mye at publikum er med oss og veldig gøy med mange på tribunen som mot Halden. I de andre kampene har det også vært brukbart med folk og vi håper at det fortsetter.

-Vi har en bra gjeng som bidrar med mye i og rundt klubben. Jeg vil få lov til å takke styret med Katrin (Jakobsen) i spissen som gjør en kjempe jobb. Og Follo Media gjør mye bra for klubben og sikrer god synlighet for klubben vår

Under Kampen For Follo fikk Viktor utdelt prisen som månedens spiller av Thomas Remmem i Verdihuset AS

Thomas Remmem delte ut sølvbarre til Månedens Spiller for September Viktor Tofthøj Warrer. Foto: Magnus Gulliksen

5 fascinerende fakta om sølv.

  1. Under sølvboomen på 1970-tallet økte verdien av sølv med hele 3700%
  2. I 2022 økte den industrielle etterspørselen etter sølv til en rekordhøyde på 557 millioner unser (Moz)
  3. Ved å analysere tidligere trender i bullmarkeder for edle metaller, har sølv i gjennomsnitt gitt avkastning som er omtrent 2,1 ganger høyere enn gull.
  4. Oxford Economics forutsier at den industrielle etterspørselen etter sølv vil øke med 46% mellom 2023 og 2033.
  5. Innen 2050 anslås det at 85-98% av de nåværende globale sølvreservene vil bli brukt i solcellepaneler. Med slik informasjon hva tror du en unse sølv vil koste ved utgangen av 2024?

Sjekk ut Verdihusets tilbud av sølv på www.verdihuset.no

Østlandets Blad har skrevet mer om Verdihuset (krever Amedia innlogging)

Vi gratulerer Viktor som månedens Follo spiller i september