Mangeårig samarbeidspartner Armeringsservice AS er med videre – Follo

Mangeårig samarbeidspartner Armeringsservice AS er med videre

Armeringsservice AS forlenger sitt engasjement med Follo HK og har signert en ny samarbeidsavtale med klubben. Armeringsservice sin hovedeier er Sixten Kjernlie.

Sixten Kjernlie er et velkjent navn i Follo HK miljøet og han har vært med rundt klubben helt siden sesongen 2004/2005. Sixten må kunne beskrives som en klubbmann med stor K. Han har hatt flere roller i klubben blant annet som oppmann, medlem av sportslig utvalg, sportslig leder og styremedlem.

I dag har Sixten fortsatt en viktig rolle i Follo HK. Igjennom sitt selskap Armeringsservice er han en viktig samarbeidspartner som støtter klubben i tykt og tynt. I tillegg til årlige faste bidrag er Armeringsservice alltid med når det skal gjøres ekstraordinære satsninger som for eksempel forsterke laget med nye spillere.

Sixten Kjernlie sier selv følgende: «Armeringsservice as er med å støtter opp om idretten, og spesielt håndball i nærområdet. Vi gjør jo dette av flere grunner. Det ene er jo forretningsmessig hvor vi skaper relasjoner i forhold til oppdrag , og ikke minst kontakter vedrørende utstyr og avtaler vi trenger til daglig drift. Men det er jo ikke til å legge skjul på at hjertet i bedriften brenner for å være med på å støtte opp rundt håndballklubben fra lokalmiljøet slik at vi sammen kan få fram lag som hevder seg i toppdivisjonen. Vi er konkurransemennesker både på jobb og i sponsor samarbeidet. Og tilslutt, men ikke minst  er det et meget hyggelig og godt miljø vi får anledning til å delta og bidra i. Lykke til!»

Styreleder Marius Borge i Follo HK kommenterer: «Vi er glade for all den støtten vi har og har fått fra Sixten og Armeringsservice igjennom mange år. Det er viktig for oss med kontinuitet med viktige samarbeidspartnere som Armeringsservice»

«Vi liker samarbeidspartnere som har et aktivt forhold til å være med og det får vi med Armeringsservice. Sixten kommer alltid på kamp og støtter gutta i tykt og tynt. I tillegg er han tydelig med oss i styrerommet og klubben forøvrig om målsetninger og forventninger for samarbeidet. Vi er veldige takknemlige for ha Armeringsservice med på laget»

«Det er noe ekstra med Sixten. Han går nå inn i sin 20de sesong som en viktig støttespiller for klubben vår, det er imponerende. At Sixten har et stort hjerte for Follo Håndball er det ingen tvil om og vi gleder oss til å ha med både Sixten og Armeringsservice med videre», avslutter Marius Borge.