Mads Gulbrandsen er med videre – Follo

Mads Gulbrandsen er med videre

Follos keepertrener Mads Gulbrandsen er med videre. Gulbrandsen har vært involvert i Follo håndballen over flere år. Mads har bidratt i klubber som Siggerud, Ski, Follo HK Damer og Follo HK. Mads kom inn som keepertrener i Follo for 4 år siden og går snart inn i sin femte sesong. Nå har Mads Guldbrandsen forlenget sin avtale til 2025. 

Mads er en sentral del av Follos trenerteam og han tar et stort ansvar utover det å være keepertrener. Han har hjulpet mange keepere til stor framgang igjennom årenes løp. Gulbrandsen er også sentral i utviklingsarbeidet rundt yngre landslag der han jobber med å utvikle unge talenter og har rollen som keepertrener LMY. Mads har mange jern i ilden og deltar eller har deltatt som trener for klubb, region og landslag. 

Den sympatiske karen fra Siggerud er det mange i miljøet rundt Follo HK som setter stor pris på og Mads har et stort hjerte for klubben. Mads har også vært mangeårig leder av valgkomiteen i Follo HK. 

Mads Gulbrandsen: «I år har livet i Follo nesten vært som en musical med utrolig god stemning» 

Hvordan ser du på framtiden i Follo og din kontraktsforlengelse? 

«I år har livet i Follo nesten vært som en musical. Det er utrolig god stemning om dagen blant spillere, trenere, sportslig, styret og alle andre rundt klubben. Det er veldig gøy» 

«Jeg har stor tro på at vi kan bite i fra oss neste år. Det blir ikke enkelt for andre lag å komme til Stil Arena. Jeg gleder meg til fortsettelsen» 

Hvordan kom du inn som håndballtrener? 

«Jeg har fulgt med Marius (Gulbrandsen, kantspiller i Follo) siden han startet opp i Siggerud. Deretter var det innom Ski og så Follo. I Follo har jeg vært med både rekruttlaget og også Follo HK Damer. De senere årene har jeg hatt ansvaret for keeperne på Follo HKs a-lag. Her tok jeg over etter (Erik) Horgen. Det var Torbjørn (Andersen, sportssjef Follo HK) som i sin tid kontaktet meg å ville ha meg inn i Follo HK» 

Mads er som nevnt keepertrener for yngre landslag i tillegg til rollen i Follo, men hvordan er det egentlig å være keepertrener på yngre landslag? 

«Det er som i Follo et profesjonelt miljø på trenersiden og i forbundet. Og ikke minst treffer man mange motiverte og talentfulle spillere. Vi har mange utviklende diskusjoner i trenerteamet og blant andre kollegaer rundt landslaget. Også er det gøy å jobbe med unge talenter som vil opp og fram. Det gir god utvikling for meg som trener også» 

Hva tror du om neste sesong og Follo HK i Rema 1000 serien? 

«Jeg er helt sikker på at framtiden ser bra ut for Follo. Vi skal slåss om poengene. Neste år vil vi også få et godt keeperteam. Sivert (Tryggestad) får nye utfordringer neste år og vi får inn (Simon) Ypma. Så med Viktor (Warrer), SF (Martin Søbye Fjelstad) og Ypma vil vi også neste år ha en sterk trio»

 

Hovedtrener Lukas Karlsson: «Mads gir mye til laget vårt og han er en leder» 

Hva synes du om forlengelsen til Mads? 

«Jeg er veldig glad for at Mads har forlenget sin kontrakt. Jeg vil si glad og lettet faktisk. Han gir veldig mye til laget vårt. Det er merkes veldig godt når Mads er på treningene. Han er god på å fange opp ulike saker. Mads ser for eksempel om noen henger med hodet og trenger litt ekstra oppmerksomhet» 

«Han er en voksen type å ha rundt laget og han er en leder. Rollen hans er keepertrener, men han tenker samtidig på helheten og bidrar absolutt til å utvikle hele laget vårt videre. Mads har også godt humør med god humor og han bidrar med veldig god stemning»

«Målvaktene våre trives veldig godt med han. Mads har vært med lenge i gamet, men han er veldig nysgjerrig og dyktig på å utvikle øvelser. Han får mange input og eksperimenterer gjerne med ulike øvelser på treningene våre. Det gjør at vi utvikler keeperne kontinuerlig» 

«Vi er veldig glade for at vi har Mads i vårt trenerteam» 

Sportssjef Torbjørn Andersen: «Mads er en utrolig engasjert og dyktig type som vi er glade for å ha i Follo» 

Hvor viktig er det å få med Mads videre?

«Det er veldig bra å få med Mads videre. Det er en litt morsom historie om forlengelsen denne gangen» 

«Mads og jeg prates flere ganger i uka om alt mulig rart og så klart mye håndball. Han er en utrolig engasjert og dyktig type som er involvert på flere arenaer noe som gir en hektisk timeplan. Mads er som kjent med på både klubb og landslag. Og tidligere region og bylag. Jeg ville ikke mase på han alt for mye rett før påsken, men tenkte at den (samtale om forlengelse) tar vi rett etter påsken. Og vi gjorde en avtale om at vi skulle snakkes rett etter påsken. Men så plutselig på melding får jeg ‘by the way: jeg tar et år til’. Mads er et ja-menneske med et stort hjerte for klubben» 

«Han er som sagt utrolig dyktig og engasjert. Kontinuitet er viktig for oss og vi vil beholde de dyktig menneskene vi har i klubben. Mads er definitivt en av de» 

Follo Media gratulerer Mads med ny kontrakt!