Follo HK fikk gullmedaljer – Follo
Vi spiller i Rema 1000 Ligaen sesongen 2024-25

Follo HK fikk gullmedaljer

Follo HK avsluttet sesongen med en et måls seier 27-26 over Ryger Stavanger. Follo er vinner av årets første divisjon og laget har gått igjennom seriespillet uten tap. Med 50 av 52 mulige poeng i seriespillet skal Follo neste sesong spille i Rema 1000 ligaen. 

Etter kampen mot Ryger ble Follo overrakt gullmedaljer av Erik Unaas styremedlem i Norges Idrettsforbund, Ingrid Blindheim 1. visepresident i Norges Håndballforbund og Mads Andreassen daglig leder region Øst i Norges Håndballforbund. I tillegg til de 3 nevnte var også ordfører i Nordre Follo kommune Cecilie Pind tilstede. Pind holdt en fin tale til publikum og Follo HK i pausen.

Follo HK feirer opprykk og gullmedaljer sammen med Mads Andreassen, Ingrid Blindheim, Cecilie Pind og Erik Unaas
Ordfører i Nordre Follo Cecilie Pind holdt en flott tale om Follo-familien.

Etter medaljeseremonien var det klart for årets bankett og markering etter en meget vellykket sesong der det blant annet ble delt ut priser for gode prestasjoner. Vi følger opp med egen sak om dette.