Hvordan er det å være ny på Follo HKs rekruttlag? – Follo

Hvordan er det å være ny på Follo HKs rekruttlag?

Ny sesong for både Follos a-lag og rekruttlag. Det betyr også nye spillere inn på rekruttlaget. Follos rekruttlag får hvert år nye spillere fra Follos samarbeidsklubber Langhus, Kolbotn, Siggerud, Oppegård og Ski. Laget består hovedsakelig av gutter som er 17 og 18 år gamle. Rekruttlaget skal spille i serien for gutter 20 også kjent som juniorserien og laget skal forsøke å kvalifisere seg til nasjonalserie for gutter 18 også kjent som Lerøyserien. I tillegg vil rekruttlaget og spillere fra klubbens a-lag spille i andre divisjon for herrer senior samt NM for gutter 20. 

Follo Media tok en prat med noen av nykommerne på Follo Rekrutt om hva deres inntrykk er så langt og hva de tror om sesongen som kommer.

Navn : Aleksander Eriksen 
Tidligere klubber: Oppegård og Ski 
Posisjon: bakspiller

Hva er dine inntrykk så langt etter oppstarten på Follo rekrutt? 

I Follo er det mer seriøst. Flere spillere med ambisjoner. Follo er en satsningsklubb og det merkes på trening.


Hva er forskjellen mellom Follo og klubbene du har spilt i tidligere? 

Det er mer trening og mer seriøs trening i Follo sammenlignet med klubbene jeg har vært i tidligere.
Klubben og spillerne har klare ambisjoner. Det er fokus på å vinne og skape resultater. Med fokus på å prestere på alle arenaer der vi skal spille.


Hva tror du om årets sesong og hva er målene? 

Det er mange gode spillere her og jeg tror vi kan gjøre det bra på mange arenaer. Målene bør være Lerøygull, komme langt i G20 NM og gjøre det bra i 2 divisjon.

Isak Appelgren 
Tidligere klubber: Vestby og Langhus 
Posisjon: bakspiller

Hva er dine inntrykk så langt etter oppstarten på Follo rekrutt?
Tøffere på trening, det er mange i spillergruppa som vil vinne. Men samtidig er det et godt samhold og godt lagsmiljø som vi er en del av.


Hva er forskjellen mellom Follo og klubbene du har spilt for tidligere?
Det er en del fokus på detaljer i spillet så akkurat nå er det mye nytt å lære seg, men sånn er del vel for alle nå i starten. Det er også mange ambisiøse spillere her som vil noe med håndballen.


Hva tror du om årets sesong og hva er årets mål? 

Målet for egen del er å komme godt inn i klubben og spillergruppa. Kjempe om Lerøygull, satser på at vi kommer høyt opp i 2 divisjon og samtidig vil det være et naturlig mål å gjøre det bra i G20 NM.

Mats Neverdal
Tidligere klubber: Kolbotn
Posisjon: bakspiller

Hva er dine inntrykk så langt etter oppstarten på Follo rekrutt?
Jeg er godt tatt i mot i gruppa så langt. Alle er greie og inkluderer de nye fort. Det er bedre kvalitet på spillerne og høyere nivå på øktene. Jeg kjenner selv at jeg har tatt steg allerede. Blitt tøffere i duellspillet. Og jeg har blitt litt tøffere i satsningene. 


Hva er forskjellen mellom Follo og klubbene du har spilt for tidligere?

Proft og seriøst. Ikke rom for å daffe rundt. Og generelt mange gode spillere på trening.


Hva tror du om årets sesong og hva er årets mål?

Jeg har som mål å utvikle meg som håndballspiller, bli en bedre spiller helt enkelt. Som lag burde vi ha et mål om å utvikle oss så mye at vi på slutten av sesongen kunne ha slått oss selv med 10 mål om vi skulle ha spilt mot det laget vi er akkurat nå.
Resultatmessig burde vi ha som mål å være topp 5 i andre divisjon og vinne juniorserien. I tillegg burde vi sikte mot minst en semifinale i NM G20.

Lerøyserien

I helgen kan du se Follo HK og Follo HK Damer spille kvalifisering til Lerøyserien. Kampene til Follo HK spilles i Langhushallen og kampene til Follo HK Damer spilles i Stil Arena.

Les mer her