Follo Media 2021-2022 – Follo

Follo Media 2021-2022

Follo Media gjør seg klar til en ny spennende sesong og ønsker å komme i kontakt med deg som ønsker en ny spennende hobby.

Du er kanskje i familie med gutta i Follo HK Rekrutt og ønsker å være med på dekning av det som skjer i rekrutt miljøet?

Du er kanskje genuint interessert i håndball og ønsker å skrive om det som skjer i klubben? Forhåndsomtaler og referat fra kamper, innslag og intervjuer av gutta?

Du er kanskje mest interessert i a-laget og ønsker å følge opp dette?

Du har lyst til å ta bilder fra kamp og trening og får da en plattform å vise frem bildene dine?

Er dette en dugnad som passer for deg?

Undertegnede har jobbet med media i Follo HK siden 2014. Jeg gikk i lære hos Knut Wefring og laget etterhvert det vi i dag kaller Follo Media. De siste årene har vi hatt mange svært habile skribenter. Tungvekter Magnus Gulliksen startet sin skribent karriere i Follo Media og gikk deretter videre til Østlandets Blad og Norsk Topphåndball. Eirik Brøste Fossnes har også blitt skribent for Norsk Topphåndball. John A. Jakobsen loset oss trygt igjennom jubileumsåret med skyhøye lesertall, men har i nå valgt å trekke seg tilbake etter utallige år i tjeneste for håndball i Follo.

Nå er vi på utkikk etter nye medlemmer i teamet. Enten det er tekst, kampfoto eller film. Du trenger ikke ha ambisjoner om å bli journalist. Men du bør være glad i å skrive.

Er dette noe for deg?

Kotakt:
Epost: tor@solstad.as – Mobil: 95051800
eller
Epost: lene@follohk.no – Mobil: 97759250