Vår åttende mann – Follo
Lene Lothe / Sixten Kjernie - Foto: Tor Solstad

Vår åttende mann

I håndballen trekker vi ofte frem supportene som klubbenes åttende mann på banen. I kampens hete er det ofte hjelpen fra supportene som kan gjøre at klubben gir det lille ekstra for å dra seieren i land.

Follo HK har mange gode supportere og støttespillere. Folk som har hjertet i Follo og som er glade i klubben. Supportere kommer i mange utgaver. Det være seg de som kommer på kamper, de som jobber frivillig eller de som støtter oss økonomisk.

Supporter og Generalsponsor!

I dag er vi spesielt glade for at Sixten Kjernlie og Armeringsservice A/S har signert avtale som Generalsponsor for kommende sesong.

Daglig Leder Lene Lothe sammen med Generalsponsor Sixten Kjernlie fra Armeringsservice A/S – Foto: Tor Solstad

For alle som kjenner historien til Follo HK så er Sixten og Armeringsservice A/S kjente navn.

Sixten begynte sin håndballkarriere for Elverum høsten 1973. Etterhvert ble Oslo arena for den tidligere linjespilleren. Han kan blant annet se tilbake på seriemesterskap med Kolbotn og hele 12 sesonger for Bækkelaget. I dag er Sixten bosatt på Oppegård.

Sixten er tidligere styremedlem i Follo HK og har utallige år bak seg som sportslig leder i klubben. Sixten trakk seg tilbake som sportslig leder etter 2014/2015 sesongen. Etter mengder med dugnadstimer lagt ned for klubben Sixten Kjernlie utnevnt til æresmedlem av klubben. Det kan også nevnes at Sixten Kjernlie har vært trener for dagens sportslige leder Torbjørn Andersen, så her går kompetanse i arv.

I forbindelse med 20 års jubileet til Follo HK spurte Follo Media hva som var grunnen til det etterhvert årelange engasjementet for klubben – «Det er vel flere årsaker til det. Først er man over middels interessert i håndball og har et sterkt ønske om å bidra til noe som fører mye positivt med seg. Når man da har et lag lokalt som er i norgestoppen, blir det helt naturlig å bidra økonomisk så lenge det er rom for det.»

Med den nysignerte Generalsponsor avtalen så bekrefter igjen Sixten Kjernlie gleden over å følge sporten. «Jeg er genuint interessert i håndball, og Follo HK. Jeg har ikke tenkt til å skifte klubb», sier Kjernlie til Østlandets Blad

Sixten Kjernlie – Jernmann med varmt hjerte for Follo HK!

Armeringsservice A/S er også personlig sponsor for våre målvakter – Foto: Tor Solstad

Armeringsservice A/S

Men dagene til Sixten har ikke bare vært fylt med håndball. Armeringsservice AS er et landsdekkende armeringsfirma med 70 ansatte.
Bedriften er et av Norges ledene firmaer innen jernbinding.

Har armert siden 1991

Armeringsservice ble stiftet 15.11.1991. Første oppdrag var Oslo nye tinghus for Veidekke Entreprenør AS. Den gang med 5 medarbeidere. I takt med etterspørsel har selskapet gradvis blitt utvidet, for å stabilisere seg på ca. 70 medarbeidere. Armeringsservice rekrutterer sine medarbeidere vesentlig fra Norge, Sverige og Polen.

Follo HK stolt og takknemlig for at Sixten og Armeringsservice A/S er med videre.

Vil du være med i nettverket til Follo HK? – Kontakt markedssjef Morten Stærk – 909 28 843 – m.sterk@online.no eller Daglig leder Lene Lothe – 977 59 250 – lene@follohk.no

Stolt sponsor av Follo HK