Nytt trenerteam nesten komplett – Follo
Axel Reimblad, Lukas Karsson, Mats Julius Haakenstad, Ivar Lysjø

Nytt trenerteam nesten komplett

Siden det ble kjent at Spillende hovedtrener Martin Lysdal Hansen reiser hjem til Danmark etter sesongslutt har det blitt jobbet godt i Sportslig utvalg.

Nytt trenerteam for sesongen 2021-22 er nesten komplett.

Follo HK fortsetter som tidligere med en spillende hovedtrener. Vi er glade for å kunne presentere Lukas Karlsson som ny sjef i teamet. Men ikke nok med det. Mats Julius Haakenstad trer også opp i rollen som hovedtrener fra neste sesong. I praksis betyr det at hovedansvaret er delt mellom Lukas Karlson og Mats Julius Haakenstad.

Det er med stor glede og stolthet at vi kan fortelle at Lukas Karlson og Mats Julius Haakenstad er med som sidestilte hovedtrenere neste sesong. Lukas skal fortsette som spiller, så derfor har klubben falt ned på denne modellen. Mats Julius og Lukas samarbeider godt og er flinke med tilbakemeldinger til de unge spillerne våre. Kontinuitet i dette arbeidet er viktig for at vi skal nå målsettingene våre, uttaler sportslig leder Torbjørn Andersen.

Østlandets Blad skriver følgende – Dette er Follo HKs nye trenerduo

Lukas Karlsson – Tidligere spiller for NyköpingHammarbyViborgKolding og Ribe-Esbjerg. Lukas Karlsson kom til Follo HK foran 2020-21 sesongen etter et år i BSK. I årets sesong har Lukas også fungert som assistent trener. Lukas Karlsson har medvirket i VM 2009VM 2011EM 2010EM 2014 og  VM 2015. (kilde: Wikipedia)

Mats Julius Haakenstad – Tidligere trener for Langhus, SkiAkerUllernStabæk. Har siden 2020-21 sesongen fungert som assistent trener for Follo HK. Tidligere Daglig Leder i Follo HK. Har vært dommer opp til Elitenivå for Norges Håndballforbund.

Vi er i tillegg glade for at Axel Reimblad er med videre i trenerteamet som fysisk trener. Axel som også er nestleder i styret til Follo HK, er utdannet osteopat og har sitt daglige virke i Plexusklinkken. Han har vært med i Follo HK som siden 2012.

Men ingen team er gode uten en god oppmann. Det er derfor med stor glede vi kan fortelle at Ivar Lysjø også er med videre. Ivar kom til oss i 2019-2020 sesongen og har blitt en stor ressurs for klubben.

Sportslig utvalg kan fortelle oss at det jobbes med enda en signering før teamet er komplett. Det jobbes hard med å få signaturen til klubblegende Erik Horgen. Vi krysser fingrene og venter i spenning.

Axel Reimblad, Lukas Karsson, Mats Julius Haakenstad, Ivar Lysjø – Foto: Tor Solstad