Pressemelding 29.01.2021 – Follo
Martin Lysdal Hansen - Foto: Tor Solstad

Pressemelding 29.01.2021

Follo HK sin hovedtrener Martin Lysdal reiser hjem til Danmark etter inneværende sesong.

Martin hadde opprinnelig kontrakt ut neste sesong, men med en ny familiesituasjon, er det et ønske fra Martin om å dra tilbake til Danmark et år tidligere, Dette er noe som klubben har stor forståelse for.

Vi ønsker å takke Martin for jobben han har gjort for Follo HK sammen med resten av trenerteam og spillergruppen. Nå er fokuset å avslutte sesongen med det samme målet som har vært hele tiden, nemlig opprykk til Rema1000 ligaen. Vi ønsker Martin og resten av familien lykke til videre!

For eventuelle spørsmål eller andre henvendelser vedrørende dette, ta kontakt med sportslig leder Torbjørn Andersen per e-post follo@ronhandball.no

– Styret