Ferien er over og stemningen er god i Follo HK! – Follo
Mats Julius Haakenstad

Ferien er over og stemningen er god i Follo HK!

Follo Media er tilbake fra ferie og har fanget opp at andre lag har begynt å trene godt og spille kamper.

Vi var spent på status i Follo-leiren og tok en kjapp prat med Mats Julius Haakenstad i trenerteamet

«Vi startet å trene 20. juli og har akkurat fullført vår andre uke. Vi har gjennomført styrke- og utholdenhetstester som har gitt gode resultater. Der ser vi en jevn økning hos de fleste. Så skal vi ta hurtighetstester når vi skal ha treningsleir på hjemmebane onsdag-søndag kommende uke.

Nå har vi flere spillere som er mer og mer tilbake. Kasper ser fin ut etter han har vært ute hele fjorårssesongen. Og er med for fullt. Tobias deltar mer og mer, i tillegg ser det ut som om han stoler mer på kneet sitt. Så er det viktig at det ikke går for fort. Erlend fikk en løs bit i foten som heldigvis ikke måtte festes men kun ble tatt ut. Dette gjorde at han slapp gips og det å miste mye muskelmasse i foten. Men han er den som er helt ute per nå. Han har startet og jogge litt og vi håper han er 100% mot slutten av måneden.

Ellers så virker det bra og mange som nok har kjent litt på kroppene etter duellspill, men vi la opp ganske gradvis den første uken så ikke det skulle bli for stort sjokk. Det virker som om det er god stemning i gruppa og gutta har det morsomt på trening. Som er viktig. Innstillingen på øktene er helt rå og man ser til tider tendenser av vinnervilje utpå drakta i noen konkurranser. Dette medfører nok litt tøffere dueller men er noe som gir treningene litt ekstra trøkk. Inntrykket fra trenerteamet er at vi har kommet godt i gang de første to ukene og at gutta har kommet klare etter ferien. Det er mange som viser seg frem på trening og det bygger fint om konkurransen som vil være. Så gleder vi oss veldig til å få spilt kamper igjen og se hvordan det vi jobber med ser ut mot andre lag.«

Mats Julius Haakenstad – Foto: Tor Solstad

Den første «testen» kommer lørdag 8.august i Stil Arena kl 14:00 mot 1.divisjonskollega Viking TIF. Deretter måler gutta krefter mot elitelagene Haslum HK fredag 14.august Stil Arena kl 18:00 og Fjellhammer søndag 16.august i Stil Arena kl 18:00. 21 og 22. august er det Grimsrud Cup og Follo møter der to nye elitelag, Halden TH og Drammen HK. IFK Skövde kunne dessverre ikke delta pga innreiseregler, karantene osv. Follo møter Halden fredag 21.aug og Drammen lørdag 22.aug. Disse kampene spilles i Tistedalshallen.

Det ser ut som Follo har lagt opp en tøff oppkjøring og meget god matching frem mot første offisielle kamp denne sesongen, NM kampen mot Halden TH i Stil Arena onsdag 9.sep kl 19:00. Og da er det bare en uke til seriestarten mot Kristiansand TH, onsdag 16.sep i Stil Arena kl 19:00.

Follo Media takker for praten – snart braker det løs og vi gleder oss!