Follo HK Rullestolhåndball fikk utdelt 20.000 kroner! – Follo
Laila Horgen, Susanne Utgård, Mads Andresen, Harald Røed og Luis Francisco Røed.

Follo HK Rullestolhåndball fikk utdelt 20.000 kroner!

Laila Horgen, Susanne Utgård, Christian Andresen (Daglig Leder) , Harald Røed og Luis Francisco Gran

Torsdag 11. juni samlet det tre lokale organisasjoner på Andresen Bil i Ski. Norske Redningshunder Avdeling Follo, Vestby Skatepark og Follo HK Rullestolhåndball.

Alle tre var vinner i «Andresen vil bidra» kampanjen til Andresen bil. De delte ut totalt 100.000 kroner til ulike tiltak i Follo og indre Østfold.

Christian Andresen i Andresen Bil, forklarte hvordan de hadde kommet frem til de ulike vinnerne. Kjøpere hos Andresen Bil stemte på 70 forskjellige lokale foretak. Det betyr mye at folk i området anerkjenner og støtter rullestolhåndballen i Follo. Follo HK Rullestolhåndball ble tildelt hele 20.000 kr i støtte!

I skrivende stund er det rundt 16-18 aktive medlemmer i Norges eneste rullestolhåndballklubb. Den konkurranselystne gjengen har allerede spilt landskamper og hadde planer om å delta i EM. Dessverre så har Covid-19 satt en stopper for alle mesterskap, og de lokale heltene måtte bli hjemme.

Smilene var dog brede den solfylte torsdagen i Ski, og latteren satt løst hos de fremmøtte. Det koster penger å drive et håndballag. Derfor var det gode penger å få for Norges eneste rullestolhåndballag. Harald Røed er en av de som har vært med siden startfasen i 2015. Han forklarte at det var veldig stas at folk hadde stemt frem laget hans. Det gjorde også sjefen selv, Laila Horgen.

-Jeg blir helt rørt.

Christian Andresen og Lene Dybing fra Andersen Bil.

En flott dag for alle som var samlet i Ski. Vi gleder oss til å følge gjengen i fremtiden, og håper at flere i Håndball-Norge henter inspirasjon. Hvor kult hadde det ikke vært med en egen liga for Norsk Rullestolhåndball?

https://www.facebook.com/AndresenBil/photos/pcb.3390603417639940/3390600097640272/