Follo HK Rullestolhåndball drømmer om delta i turnering i Nederland – Follo

Follo HK Rullestolhåndball drømmer om delta i turnering i Nederland

Follo HK Rullestolhåndball er et av to håndballag i Norge som spiller rullestolhåndball. I flere år har Follo HK vært hatt Norges eneste lag.

Nå ser rullestolgruppa utover grensene og planlegger tur til Sverige og Nederland for å spille cup. Men det koster å kunne dra på cup med rullestol. Vi har derfor opprettet en spleis.

Etter få timer har det kommer inn 12250.-
Det synes vi er utrolig bra! Tusen, tusen takk for støtten 🙂

Fantastisk! Vi har akkurat fått 10.000.- i støtte fra Soco AS. Dette er fantastisk flott! Ønsker du å snakke med klubben for å høre mer om dette? Ta kontakt med Styreleder Laila Horgen på mail laila.horgen@orkla.no

«Follo HK Rullestolhåndball drives av frivillig innstas og har spillere fra hele Øslandet. Follo HK Rullestolhåndball har fokus på inkludering, mestring og positiv utvikling. Håndball er en underholdene lagidrett med mange mål, taklinger og finter. Treningene er varierte og bygger opp kondisjon, styrke, smidighet og koordinasjon.Vi setter ”ingen” begrensninger med hvem som kan delta (mht alder/kjønn), og inviterer alle til en aktiv fysisk utfoldelse hver lørdag i Langhushallen. Gruppen består allerede i dag av 12-15 rullestolbrukere i alderen 16-65 år. I tillegg stiller noen av våre spillere fra Follo HK på treningene og bidrar til at de får en mer variert treningsøkt. bl.a. med mer realistisk spilletrening. Vi ønsker å delta på cup`er og turneringer for rullestolhåndball for å treffe andre, lære mer, treffe nye mennesker i samme situasjon og skape nye relasjoner. Men de eneste aktiviter og turneringer som finnes er i utlandet.«

Håndball er morsomt, enten det er på barnenivå, toppnivå eller som her, på hjul.

Vi håper håndball-Norge er med på å støtte disse flotte utøverne slik at de kan få spille kamper i Sverige og Nederland

Follo HK Rullestolhåndball har også representert Norge