«Du må skrive hvor viktige disse er for oss» – Follo

«Du må skrive hvor viktige disse er for oss»

Follo Media besøkte Follo HK Rullestolhåndball under dagens økt. Rullestolhåndballen er i medvind om dagen, og planen var egentlig å ta noen bilder for å legge ut etter trening. Men etter en prat med Oddvard Hauge skjønte vi at her måtte det lages en post om ildsjeler.

Oddvard Hauge

«Vi kommer til dekket bord hver eneste lørdag» kan Oddvard fortelle oss. «Alt er klart, uansett hvor travle hverdager disse 5 har, så stiller de alltid opp og legger tilrette for oss«

Disse 5 vi snakker om er Follo HKs målvaktstrener Erik Horgen, Styreleder Laila Horgen og trener trioen Susanne, Helene og Thea Utgård.

Oddvard kan også fortelle at det begynner virkelig å ta seg opp med oppmøte på trening. Noe vi kunne se under dagens økt.

Det ryktes nå at enda en klubb i NHF Region Øst jobber med å etablere et lag. I tillegg har NHF Region Vest startet rullestolhåndball sammen med Årstad IL 

Follo Media kan lett være med på skryten som kommer til familien Horgen og familien Utgård. Her gjør de en kjempejobb.

Helene Utgård, Erik Horgen, Thea Utgård, Laila Horgen, Susanne Utgård

Follo HK stiller normalt med spillere til trening. En av gjengangerne er Jacob Lyngaa Aaquist. Det er tydelig at Jacob setter pris på å stille opp for Follo HK Rullestolhåndball og vi ser at deltagerne også setter pris på å ha Jacob på banen sammen med dem.

Jacob Lyngaa Aaquist er en av fire spillere som Follo HK har hentet utenfra. Som kjent er troppen til Follo HK bygget på lokale spillere. Det vi så i dag var stort lokalt engasjement var vår danske venstre bakspiller. Jacob tok seg tid til å vise, motivere og instruere deltagerne på økta i dag. «Det er de som er stjernene» kan Jacob fortelle oss under økten.

Jacob Lyngaa Aaquist
www.snapdrive.no