Tre solide forsterkninger for Follo HK! – Follo

Tre solide forsterkninger for Follo HK!

Follo Media tok en prat med Asbjørn Madsen, Jacob L. Aaquist og Andreas Björkman Myhr etter onsdagens treningsøkt – fire dager før «Kampen for Follo». 

Denne trioen har virkelig har hatt stor betydning for Follo HKs fremgang så langt i sesongen.

Jacob L. Aaquist (23) kommer fra danske Randers. Han har vist seg å være både målfarlig og flink til å assistere. Jacob er nr 10 på toppscorerlisten i Rema 1000- ligaen med 32 mål på 7 kamper. Asbjørn Madsen (28) kommer fra Team Tvis Holsterbro. Han har markert seg som lagets forsvarssjef med klokt og kontant spill. Han går foran og viser unggutta i laget hva som skal til for å spille godt forsvar. Målvakt Andreas Bjørkman Myhr (23) kommer fra Drammen HK. Han har holdt et stabilt høyt nivå og vært lagets beste spiller så langt i sesongen.

Jacob L. Aaquist

Gutta forteller at de trives svært godt i Follo HK. 

«Jag trivs supergott», «Det er dejlige drenge – noen moske litt for dejlige», «det er fedt å være med til dette unge laget». «Det beste med laget er at det er et lag uten grupperinger, alle er med alle, det er som å være i en lille familie». 

Alle tre kommenterte at de i Follo HK har fått helt nye roller i forhold til andre lag de har spilt på, de har selv alltid vært blant de unge – nå er de blant de eldste og må ta mer ansvar.  

Resultatmessig er alle tre godt fornøyd med seks poeng så langt, og at laget er ubeseiret i Stil Arena, bortsett fra glippen i cupen. 

«Som nyopprykket lag er det alltid tøft – og det er viktig å etablere seg som et sterkt hjemmelag, og det har vi klart.» 

Asbjørn Madsen

Alle tre var enige om at seieren mot Fold / St.Hallvard er høydepunktet så langt. Det var første borteseier, det var en fire-poengskamp og det var sesongbeste både i forsvar og i angrep – de første 27 minuttene av kampen. Det viser at laget har et meget høyt toppnivå. Og nå er spillende trener Martin Lysdal Hansen tilbake på banen for fullt og det gir en større trygghet i laget. 

Gutta trakk frem viktigheten av god støtte fra hjemmepublikum. Det har stor betydning for spillerne og se og føle støtten fra tribunen, «alle yter litt ekstra – og det var helt klart en viktig årsak til poenget mot Bækkelaget». 

«Vi trenge massiv støtte på søndag – vi skal gjøre vårt for at kampen mot Nærbø blir en håndballfest» – Så beskjeden til alle håndballinteresserte i regionen er – «Bli med å fyll hallen på søndag!»

Avslutningsvis spurte Follo Media om gutta hadde en beskjed til Nærbø også – og den kom kjapt:

«Kom med alt dere har – det gjør vi – håper det blir en bra håndballkamp!»

Follo Media føler seg optimistisk og ser frem til «Kampen for Follo», søndag klokken 1800 i Stil Arena, om noen skulle lure på det nå 🙂

Andreas Björkman Myhr