Kampen for Follo! – Follo

Kampen for Follo!

Kampen for Follo! Publikumskampen! Kronekampen! Kall det hva du vil. Vi inviterer til håndballfest når Nærbø kommer på besøk i Stil Arena.

Bli med på vårt spleiselag. Reglene er enkle. Bli med som firma eller privatperson å bidra med en sum pr tilskuer. Så kan hele Follo komme inn gratis på kamp. La oss sammen skape en god gammeldags håndballfest.

Jeg håper vi klarer å fylle Stil Arena – ja kanskje til og med sette ny publikumsrekord

Styreleder Laila Horgen

Follo Media har snakket med Styreleder Laila Horgen

«I de aller fleste klubber som driver på Elitenivå – så er det hovedsakelig 2 store kamper som foregår. Den ene er på banen hvor gutta har hovedrollen og gjør jobben, den andre kampen foregår i kulissene og heter «jakten på positiv egenkapital». Det er krevende å drive klubb på Elitenivå, og jakten på penger for å få dette til å gå rundt, er tøff. Kronekampen er en av våre viktigste inntektsbringende aktiviteter som kan være avgjørende for at dette skal gå. Samtidig skal denne aktiviteten være humørfylt, engasjerende, med kanskje noen overraskelser og spennende aktiviteter»

«Jeg håper vi klarer å fylle Stil Arena – ja kanskje til og med sette ny publikumsrekord(hva er den i dag?) på hjemmekamp og lage en skikkelig håndballfest, og jeg håper alle våre sponsorer, støttespillere, familie, venner og kjente vil være med å støtte oss. Jeg gleder meg til å se dere i hallen ?» 

Vi stiller spørsmålet til våre lesere. Hva er publikumsrekorden til Follo HK? Er det noen som sitter på tall? Vi tar gjerne mot innspill.

  • Hvem skal kontaktes for å kunne bidra?
    • Ta kontakt med en av spillerne. De vil være aktiv i jobben med å distribuere kontakter.
    • Send mail til klubben – follo@ronhandball.no