Aksel Aas gjør comeback i Follotrøya – Follo

Aksel Aas gjør comeback i Follotrøya

Denne helgen spilles Veteran NM i Trondheim. Etter suksessen til Follo HK G45 i fjor har flere gamle helter bestemt seg for å ta på seg Follo-trøya igjen.
Totalt har gutta på G40 kvittert med hele 1329 mål for Follo HK!!!!

Det er ikke smågutter som gjør comeback denne helgen. Tidligere kaptein Anders Gåsemyr har lett frem håndballskoa for boden og stiller med et nærmest toppet lag som Follo HK G40.

Anders Gåsemyr var med Follo HK helt fra starten og spilte i Follo i 7 sesonger. Til slutt står Anders med hele 110 kamper og 212 mål i den røde trøya. En annen spiller som som også står i Follo HKs historiebøker er Aksel Aas. 7 sesonger, 161 kamper og 440 mål er fasiten til Aksel. Det plasserer han helt i toppen blant toppscorerne i klubben. Kun 5 spillere står med flere mål enn Aksel. Vi ser frem til nye mål i helgens veteran NM.

Vi kommer heller ikke utenom Eivind Ungersness. Eivind var også med fra starten i Follo HK, kvitterte 216 mål på 96 kamper på sine 6 sesonger i Follo HK. Torodd Weidahl er også en kjent profil som deltar i Veteran NM. Linjespilleren leverte 5 sesonger fra oppstarten i 2000/01 sesongen og står med 107 kamper og 224 mål.

Og vi er ikke ferdig her. Vi må selvsagt ta med Ole Stian Rødal, Martin Stenvold og Åsmund Lislerud. Ole Stian Rødal er kjent for de aller fleste både som tidligere spiller/trener og nå som medlem av Sportslig Utvalg.

Med seg på laget finner vi Eivind Dyken (Ski), Henrik Hagtvedt (Kolbotn), Stig Jøran Skilbred og Kurt Nilsen (Ski).

Kampene til Follo HK G40 følger du her

Anders Gåsemyr