Gull til gamlegutta i Veteran-NM

“Say no more" - Follo feide Drammen av banen i en 12-5 seier i Stavanger idrettshall. En maktdemonstrasjon for en fullsatt idrettshall. Gamlegutta viste styrke og var aldri truet! En gledesfylt weekend er over og siden matchen var en ettermiddagskamp var gutta strålende opplagt etter å ha vært i ledelsen på banketten lørdag kveld», skriver lagets spillende president i en melding til Follo Media kun minutter etter at finalen er ferdigspilt.

Ubeseirede gjennom hele turneringen

Follo var egentlig aldri truet i noen av kampene i mesterskapet. De fikk en dårlig start og lå under 1-5 for Mosjøen i den første kampen, men laget fikk samla seg og til slutt 10-8. De andre kampene ble vunnet med til dels kalassifre. Notodden ble slått 21-3, Romsås fikk nøye seg med 5 mål bak Erik Horgen, men måtte slippe inn 24, Stjørdals-Blink ble slått 9-2 og Alta tapte 17-9 mot våre gutter i semifinalen.

 

Gullgutta!

Finalen en maktdemonstrasjon

Det var forventet at finalen skulle bli tøff mot gamle storspillere fra Drammen. Men våre gutter hadde bestemt seg for gull, Lars Hamborg sendte ut en mail om det allerede før turneringen startet, og tro til for fullt fra start. Et strålende forsvarsspill, ledet av Roger Johansen og Erik Horgen i målet ga aldri Drammen trua på at dette kunne gå. Follo gikk til pause med en sikker 7-2 ledelse, en ledelse til aldri var i nærheten av å gi fra seg. Til slutt sto det 12-5 på måltavla.

Sportslig Utvalg ved Lars Hamborg og Knut Håland viser vei

Vi gratulerer gutta med seier i Veteran-NM, og håper og tror at dette vil være en stor inspirasjon til andre og yngre gutter som kaster ball i klubben.

Follo HK’s ferske norgesmestere er: Tore Gudbjørgsrud, Arne Kristoffer Norborg, Jostein Hetland, Petter Gjermstad, Lars Hamborg, Knut Håland, Roger Johansen, Erik Horgen og Thomas Ramos.

For Follo Media 28.10.2018

Tekst: Magnus Gulliksen

Foto: Lars Hamborg