«Det var bare herlig det!» – Follo

«Det var bare herlig det!»

Et poeng ble fangsten etter søndagens kamp mot Bækkelaget. Et poeng som føltes utrolig godt med tanke på at vi scorer 3 sekunder før slutt. Når diskusjonen går i dag så løper tankene fort mot «vi burde hatt to poeng»

Uansett sitter vi med en god følelse etter hjemmedebuten i REMA 1000-ligaen. Hele 1065 tilskuere var på plass i Stil Arena denne søndagen. Så er det opp til oss å levere varene både sportslig og arrangementsmessig. Vi ser gjerne flere kamper med gode publikumstall.

Riggeteamet med Jan Erik Andersen i spissen hadde pyntet til fest. Svært mange frivillige sto på i timene før kamp for å pynte hallen rød. For de som entret Stil Arena søndag var aldri i tvil. Dette var hjemmebanen til Follo HK.
Vi er heldige som har så mange frivillige som står på for oss.

Det skal være stas å komme på kamp i REMA 1000-ligaen. Vi husker tilbake til forrige gang vi var i det gode selskap. Mange av dagens spillere møtte spent opp i Stil Arena for å se sine helter spille kamp mot de store lagene i Norge. Nå er rollene snudd. De «gamle» heltene sitter på tribunen og ser unggutta de hadde på håndballcamp blø (bokstaveligtalt) for Follo drakta. Samtidig ser vi en ny generasjon men nye drømmer som har mål om å spille på Follo HK en dag i fremtiden.

Vi er stolte av gutta. Vi er stolte over å kunne vise topphåndball på hjemmebane. Med både et herrelag og et damelag i toppdivisjonen så er det duket for dobbelt fest.

Når Østlandets Blad og Tungvekterne stiller opp med eget studio en time før sending skjønner vi at nå er det alvor. Ikke bare har klubben rykket opp. Interessen er større. Forventningene blir høyere. Det skal være morsomt å gå på kamp.

Vi håper på like godt oppmøte også i fortsettelsen. Vi har sagt det kommer til å bli tøft. Men det er klart gutta løfter seg med lokalbefolkningen i ryggen. Kanskje skal vi sette opp buss på utvalgte bortekamper også? Er interessen der så skal det vurderes.

Vi har som mål å etablere et lag i toppen. Med signering av Martin Lysdal Hansen frem til 2022 gir vi et signal om dette. Vi tror på prosjektet. Det håper vi du også gjør.

Vi sees på neste hjemmekamp 6.10.2019 i Stil Arena. Da er det Fyllingen som kommer på besøk.