Follo HK-Bækkelaget Håndball Elite, Eliteserien Menn > Kamprapport – Follo

Follo HK-Bækkelaget Håndball Elite, Eliteserien Menn > Kamprapport

Poengfangsten i gang for Follo HK!

Foran 1065 tilskuere kjempet Bækkelaget og Follo om årets første poeng – det ble ett hvert lag – fortjent etter 60 min i STIL Arena.

Det ble en meget jevn affære hvor lagene byttet på å ligge foran, 2-2 etter 5, 4-4 etter 10 og 8-8 etter 20 min. Follo spilte bra i bakover og en meget opplagt Andreas Björkman Myhr med 8 redninger på 18 skudd i spill (og 1 redning på 3 straffer) holdt Bækkelaget nede på 11 mål i 1.omg. Martin Lysdal Hansen og Jacob Lyngaa Aaquist sørget for assistene og de scoret sammen med Benjamin Hallgren, Anders Huse, Sander Smestad og Dag Olsen 13 mål på 27 skudd i 1.omg.

2.omgang ble like jevn som 1.omgang. 2:44 ut i omgangen får Benjamin Hallgren direkte marsjordre. Forsvaret og målvaktsspillet til Andreas er fortsatt av høy klasse, BSKs storskytter blir blokket ned gang og gang av Smestad, Aaquist og Madsen. Andreas Björkman Myhr har 11 redninger på 20 skudd i spill men 3 av 3 straffer går inn. Mot slutten av omgangen får publikum oppleve en sjelden oppvisning i arroganse da BSK skulle ta sin siste straffe kampen. Fremover leverte Martin og Jacob varene med 7 mål på 10 skudd i 2.omg. Også Asbjørn, Victor og Dag bidro med 1 mål i målprotokollen i 2.omg før
Follo tar time-out på 23–24 med 17 sek igjen i 2.omgang. Så stiger Smestad til værs – 29:58 – og ballen sitter i krysset!!! 24-24 og poengdeling

Follo Media kommer garantert tilbake til neste hjemmekamp – det gjør nok også mange av dagens tilskuere

FOLLO HK-BÆKKELAGET 24-24 (13-11)