Siggerudgutt vil knuse Follos cupdrøm – Follo

Siggerudgutt vil knuse Follos cupdrøm

Fredrikstad:I morgen, tirsdag spilles sesongens første obligatoriske kamp. 2. runde i Norgesmesterskapet er runden hvor de store bombene kan smelle. Våre gutter skal til Fredrikstad og spille mot 3. divisjonslaget Gamle Fredrikstad.

Den eldste og mest rutinerte spilleren på Gamle Fredrikstad er fra Siggerud. Jørn Vidar «Jørni» Granberg flyttet for to år siden fra Siggerud til Fredrikstad for å studere, og i den anledning ble Siggeruds vakre røde drakt erstattet med Gamle Fredrikstads hvite trøye. Jørni kan fortelle at de har et godt lag på gang foran årets sesong.

-Vi har et veldig ungt lag, men jeg mener vi har et bedre lag enn det vi hadde i fjor. Da havnet vi på 4. plass i 3. divisjon, for øvrig plassen foran Siggerud, gliser Jørni og forteller videre at laget har fått ny trener foran årets sesong. Lasse Breivik er et kjent navn i Østfoldhåndballen, han har trent dame- og herrelag på høyt nivå og var selv en god topphåndballspiller for Tindlund.  

Jørni Granberg

-Vi legger opp til en liten håndballfest i Fredrikstad i morgen, alle de yngre lagene er inviterte med gratis på kamp, og vi håper mange tar turen til Kongstenhalen tirsdag kveld klokken 19:30, oppfordrer Granberg.

-Er det dere som skal detonere den store cupbomben i år Jørni?

-Vi håper jo det, men realistisk sett skal vi ikke ha noen sjanse. Vi går alltid på banen med et mål om å vinne, men det er klart det blir veldig vanskelig, forklarer en ikke altfor optimistisk Siggerudgutt.

Vi i Follo Media ønsker Jørni og lagkameratene lykke til i morgen, men noen cupbombe skal de ikke få lov til å smelle av. Dette er en kamp vi i Follo HK skal vinne, og den store gulroten er 2. runde kamp mot Bodø i StilArena, den 5. september. Det vil bli et gigantisk kick-off foran årets sesong.

 

For Follo Media, 27.8.2018

Tekst: Magnus Gulliksen

Foto: Gamle Fredrikstad

 

«Kom til festningen»