«Kom til festningen» – Follo

«Kom til festningen»

Nå kan du kjøpe sesongkort for sesongen 2018/2019.

Vi har tidligere omtalt hallen som «festningen» til Follo HK, og at ingen skal like å komme til Stil-Arena. I år skal vi gjenerobre festningen, med nye rustninger, og en mannsterk og motivert lokal tropp. Etter en litt skuffende forrige sesong ønsker vi å ta tilbake «fortet», og vi trenger deg som vår 8. mann!

I år stiller vi med blanke ark – nye målsettinger, og ett nytt giv. Med Martin Hansen som ny (spillende)trener vil vi få en ny entusiasme og tiltrengt rutine til laget, og vi håper og tror at dette er noe som vil være med på å tiltrekke enda flere på tribunene våre.

Spillende trener Martin Hansen

Vladan Abramovic sa da han kom til klubben at vi ikke bare må spille med hodet, men også med hjertet. I år ønsker vi å bevise dette og få et nytt liv rundt «festningen»

Styreleder Laila Horgen har følgende å si om sesongkortene som nå er i salg:
– Vi ønsker å fylle hallen og skape nye og spennende håndballopplevelser for dere som publikum. Sesongkort gjør det enklere å dra på kamp, og er en viktig støtte og inntektskilde for klubben. Løp å kjøp – jeg gleder meg til å se dere i hallen

Vil du være med på erobringen? Bestill sesongkort her.

Sesonkort 2018/19 koster kr. 1000.-

Student/honnør: Kr. 500.-

Kampprogrammet finner du her.