Kolstad-Follo HK, Eliteserien Menn – Follo

Kolstad-Follo HK, Eliteserien Menn

VI ER KLARE
Endelig er vi tilbake i øverst liga og Rema 1000-Ligaen

Vi har hatt en god oppkjørings-periode, og hatt noen gode treningskamper, men som Harald Bredeli og Bent Svele sa på «Avkast» forrige uke: «det er nå alle klubbene sier at de har vært gode og at alt ligger ca i rute til sesongstart. Men ingen vet egentlig hvordan starten av serien vil ta dem». Vi har fått møte elite-motstand i oppkjøringen, men det er nå vi skal kjenne på nivået.

Først ut er borte mot Kolstad, et lag som overrasket både positivt og negativt i forrige sesong. Trønderne overrasket med å ligge øverst på tabellen til jul, men etter mesterskapspausen i januar raknet det hele, og laget gikk på hele 9 tap på rad. De holdt seg til sluttspillet, og der gikk det oppover før de ble slått ut av ØIF Arendal i semifinalene.

Stian Gomo, Kolstad-trener, beskrev selv tapsrekka som et resultat en lang pause uten nok kamptrening. Det har vært en lang pause siden siste offisielle kamp, og vi får se hvordan ståa i trønder-rekkene ser ut til sesongstart…

Kolstad har noen gode skyttere, og noen raske vinger, så det blir viktig å sette forsvaret for å vise at vi også kan spillet! Vi er riktignok spådd 11.plass på tabellen, og rett ned. Men vi skal vi skal ta med oss det positive fra forrige sesong og opprykket, og vi er klare til å vise oss frem!