Haslum HK-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Follo

Haslum HK-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

På søndag møter Follo Haslum borte. Et Haslum lag som har imponert mange i sesongstarten – men som de siste kampene har vist noen svakhetstegn. Laget har falt ned på åttende plass og har så langt sanket åtte poeng på ti kamper. Follo ligger under streken på 11.plass med seks poeng på ni kamper.

Men Follo seier i Nadderud Arena vil lagene være a poeng – det ser bra ut det, med Follo-øyne, og det med en kamp mindre spilt … Follo har muligheten for to nye poeng hjemme mot Runar onsdag 11.desember … men først Haslum så klart.

Hvordan ser Follo HK trener Tomsen Helland Markegård på Haslum kampen?

«Haslum er et av lagene som nok har overrasket mange. Hadde en svak sesong i fjor, men kom seg gjennom to tøffe kvalikkamper og beholdt plassen. Har startet sesongen godt og er også klar for Cupfinalen. Vi kommer fra en positiv opplevelse mot Drammen på onsdag og skal igjen ut i en fysisk tøff kamp. Haslum er gode i sitt 6:0 og flinke til å løpe etter. Det ligger nye poeng i potten og vi må krige i nye 60 minutter for å kunne få med noen av de hjem!»

Follo fikk god støtte fra tribunen i hjemmekampen mot storfavoritt Drammen – det bidro til et viktig poeng. På søndag er Follo igjen underdog, i hvert fall i følge ekspertisen.

Legg gjerne søndagsturen til Bærum og støtt Follo HK i kampen for tilværelsen i Rema 1000-ligaen – den fortsetter søndag klokken 18.00 i Nadderud Arena.