Halden Topphåndball-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Follo

Halden Topphåndball-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Etter søndagens seier mot FyllingenBergen er vi klare for ny kamp, denne gangen borte mot Halden. Vi har mye positivt å ta med oss; vi klarer å sette forsvaret, og samspillet fungerer fremover. Noe som også resulterer i en god seier.

Halden er et veldig variert lag, som kan være alt fra god mot de beste, men også svak ellers. Halden startet feks sesongen med å spille jevnt mot Elverum, hvor de tilslutt taper med ett. Vinner mot Haslum, men samtidig taper så det synger mot Drammen, og tapte sist tilslutt mot Bækkelaget på søndag.

Det kan bli en utfordring å møte Halden på bortebane, de har god støtte i hjemmepublikummet, og har bevist tidligere at de er vanskelige å knekke.

Bertram Obling har fått inn formen i målet for Halden, Martin Andersen har kommet inn i rekka etter overgangen fra Danmark. Samtidig har Halden to raske vinger i Hans Fredrik Cordt-Hansen og William Nilsen-Nygaard.

I våre egne rekker kan vi også trekke frem Jacob Aaquist, som hadde 8 nettkjenninger sist kamp. Andreas Björkman Myhr som tok ballene bakerst, og Asbjørn Madsen som styrer forsvaret!

Kampen starter klokken 18:30


Drar du ikke til Remmenhallen, kan du se kampen på Østlandets Blad (her).