Årets viktigste kamp! – Follo

Årets viktigste kamp!

Søndag spilles årets viktigste kamp «Kampen For Follo» i Stil Arena.

Hva er det som skiller Kampen For Follo med andre kamper? Normalt ville vi sagt at dette er kampen hvor støttespillere, sponsorer og venner av Follo HK gir årets julegave til klubben og ikke minst til supporterne. Men dette er ikke bare en kamp hvor vi samler oss, lager god stemning og koser oss på kamp. Dette er en kamp om viktige poeng.

Men først skal vi se litt på konseptet «Kampen For Follo». Kronekampen har blitt et vanlig begrep i håndball-Norge. Sponsorer, støttespillere og venner av klubben gir et kronebeløp for hvert publikum som kommer på kamp. Dette har blitt en særdeles viktig inntektskilde til mange av klubbene i Norge.

Drømmen om full hall

Drømmen om full hall fikk en liten knekk i da nye restriksjoner for publikum ble lansert i forbindelse med den pågående pandemien. Men heldigvis finnes det lys i tunnelen. Vi er heldige som har en så flott hall til disposisjon.

2200 plasser

Stil Arena har en tribunekapasitet på 2.200 nummererte plasser, dvs at vi kan ha over 600 tilskuere med følgende tiltak:

1. Alle som vil på kamp vil bli tildelt fast plass ved ankomst

2. Alle må scanne seg inn med QR kode for eventuell smittesporing ved ankomst

3. Påbud om bruk av munnbind der det ikke er mulig å opprettholde avstand (ved f. eks. når man ikke sitter på sin faste plass i hallen).

Vi forventer ikke 2200 tilskuere selv om det hadde vært morsomt, men vi skal gjøre alle plassene tilgjengelige slik at du kan se kamp med god avstand til sidemann. Selv med 1100 tilskuere vil det være plass i hallen. Møt gjerne i god tid for å unngå kø ved inngang.

Kampen om 2 poeng

Follo Media tok turen for å sjekke status i laget i forkant av kampen og det ser virkelig bra ut. Hovedtrenerne Mats Julius Håkenstad og Lukas Karlsson har lagt planene for kampen mot Viking HK og vi fikk se en god gjennomkjøring.

Lukas Karlsson – Follo HK

Viking HK står med 12 poeng og innehar plassen foran Follo HK. Det er derfor svært viktige poeng det spilles for på søndag.

Daniel Jakobsen / Mikkel Vestli
Tobias Skonnord Hansen
Mats Julius Håkenstad / Andreas Björkman Myhr

God stemning

I skrivende stund er vi oppe i 229,45 kr. pr. publikum!!! Slikt blir det god stemning av. Nå er det meste av jobben gjort. Kontrakter er skrevet, treninger er gjennomført og nå mangler det bare tilstrømming av publikum. Vi håper å se deg på tribunen søndag. Ta med venner og kjente og blir med på håndballfest. Gutta har lovet å gjøre jobben på parketten. Det kommer til å bli en tett og jevn kamp i toppen av norsk 1.divisjon.

Dette skriver Viking HK om kampen